Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 10:13:09
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Se bojim da me boste čist popluvale, je bolj na simpl narejeno! Simpl je ta nar ta bulš
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 10:13:42
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ ufff...to pa boš gladka. Aha, kot nektarina :))) vidiš, ti noben ne bo mogu rečt, da nisi gladka
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 10:13:50
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis tims&glu: jazu sem imela včasih napisan listek v službi in doma : PIJ VODO !!!, je pomagal, zej pa spet čist nič ne pijem, včasih šele zvečer prvi kozarec vode spijem, čez dan pa samo kakšna kava ali pa sadje Ma, te bom za ušesa. Jest sem učeri v službi popila tri čaje pa 2dcl, in liter vode. Plus doma dober liter pa pol vode, pa ko sem šla z malima na igrišče še pol litra jabolčnega z vodo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 10:14:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 10:15:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 10:16:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 10:18:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 10:18:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 10:18:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 10:21:45
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: populis tims&glu: jazu sem imela včasih napisan listek v službi in doma : PIJ VODO !!!, je pomagal, zej pa spet čist nič ne pijem, včasih šele zvečer prvi kozarec vode spijem, čez dan pa samo kakšna kava ali pa sadje Ma, te bom za ušesa. Jest sem učeri v službi popila tri čaje pa 2dcl, in liter vode. Plus doma dober liter pa pol vode, pa ko sem šla z malima na igrišče še pol litra jabolčnega z vodo. U mašina, kolikokrat greš pa pol lulat ? Ni kakšne panike. Vpraš Neboglasnico. Ko sem jaz popila en liter vode v slabih dveh urah je ona dva deci in šla 3x lulat, jaz pa še vedno nič .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 10:25:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 10:25:23
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Jaz sem ganjena ob vsakem RD ju naših malčkov, nekako podoživljam tiste dni v letu 2008, ko nas je bilo večina še nosečk, nekaj pa vas je že rodilo. Kako smo se bodrile ena drugo, navijale in se hecale (tims, mojcek, flower in jaz) da bomo ostale noseče kar do decembra , na pa so potem vsi otroci slej kot prej pokukali na svet Men se še dons orosi oko, ko se peljem mimo prodnišnice. Vsakič pomislim, kako sva šli Neboglasnico obiskat, kako smo vse kafetkale v unmu lokalu in je Almera pazila da ni jedla sladkega, ker je šla ravno na meritve sladkorja, pa tvoj sladoledar .......
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 10:29:17
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis tims: o kakšni logiki je to možno. Danes sem pojedla eno nektarino in popila doma kavo z mlekom, pa sem šla doma 2 * lulat in v službi 2 * Lej sam omenila sem lulanje pa že moram laufat, pppppppppšššššššššššššššš No, jest sem pa na prazen želodec ob 5.45 popila 6dcl mlačne vode (je baje zelo zdravo ) in potem od pol osmih do zdaj pol litra vode in en čaj, pa sem bila odkar sem se zbudila 2x na wc.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 10:29:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 10:29:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 10:30:37
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis tims&glu: jazu sem imela včasih napisan listek v službi in doma : PIJ VODO !!!, je pomagal, zej pa spet čist nič ne pijem, včasih šele zvečer prvi kozarec vode spijem, čez dan pa samo kakšna kava ali pa sadje tu bi te morala pa kar malo kregati ... kava namreč dehidrira telo, ravno ob kofetku bi morala vodo pit. Hitro pojdi po kozarec vode!!! Ja mami :), ma to mi moj skoz govori isto, da kava dehidrira. Na živce mi gre ker sploh ne čutim žeje, sej ko kozarec ( z vodo da ne bo pomote;) )nagnem pol ga tud stankam, sam enostavno pozabm pit, edin ko grem na kolo si jo vedno vzamem, ke prevozim tacenski klanec pa mam že jezik do kolen, čudn ne :S jaz si v službi kar postavim flaško z vodo na mizo, da ne pozabim. Treba je pit, sploh v poletnih mesecih ... še sanja se ti ne, za koliko bolezni je odgovorna prav dehidracija
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 10:32:12
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Majuska zimska, lepo tortico imate za RD Nimamo še tortice, ta je žal samo virtualna... je zgledalo kot da je vaša, ko je bila tako lepo priklopljena k Lanovim fotkam
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 10:32:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 10:33:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 10:33:34
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis tims&glu: jazu sem imela včasih napisan listek v službi in doma : PIJ VODO !!!, je pomagal, zej pa spet čist nič ne pijem, včasih šele zvečer prvi kozarec vode spijem, čez dan pa samo kakšna kava ali pa sadje tu bi te morala pa kar malo kregati ... kava namreč dehidrira telo, ravno ob kofetku bi morala vodo pit. Hitro pojdi po kozarec vode!!! Ja mami :), ma to mi moj skoz govori isto, da kava dehidrira. Na živce mi gre ker sploh ne čutim žeje, sej ko kozarec ( z vodo da ne bo pomote;) )nagnem pol ga tud stankam, sam enostavno pozabm pit, edin ko grem na kolo si jo vedno vzamem, ke prevozim tacenski klanec pa mam že jezik do kolen, čudn ne :S jaz si v službi kar postavim flaško z vodo na mizo, da ne pozabim. Treba je pit, sploh v poletnih mesecih ... še sanja se ti ne, za koliko bolezni je odgovorna prav dehidracija Majuska, jest tud iz flaške pijem. Se ne spomnim, kdaj sem nazadnje iz kozarca pila vodo . Razen v lokalu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 10:34:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 10:37:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2010 10:38:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 10:39:57
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis rebeca; super za prespano noč , mene zej tud kr iz ritma vrže če se ponoči kdaj zbudi, sem čist zblojena zjutraj, srce mi preskakuje, pa vrti se mi :S A ne, kako se lahko človek hitro odvadi zbujanja ponoč . Rebeca , naj bo vsaka noč taka .
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 6.7.2010 10:39:57
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis 10 razlogov zakaj piti vodo Voda je ena največjih dragocenosti narave. Izredno dragocena pa je tudi za naše počutje in lepoto. Če ste med tistimi, ki popijejo premalo vode, boste zagotovo našli razloge zakaj večkrat poseči po kozarcu vode. Kaj vse za vsa naredi voda ... 1. Uravnava telesno temperaturo 2. Preprečuje poškodbe DNK in povečuje obnovitvene sposobnosti 3. Poveča učinkovitost imunskega sistema 4. Odstranjuje toksične odpadke iz telesa 5. Sodeluje pri prebavi in proizvajanju energije, zato je nujna za dobro počutje 6. Daje moč in energijo za delovanje možganov, predvsem za razmišljanje 7. Odlična je v boju z utrujenostjo 8. Zmanjšuje občutek lakote 9. Pripomore k čisti in sijoči koži ter zmanjšuje nastanek gub 10. Poskrbi za sijoč in iskriv pogled
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Notranja naravnanostJaz sem...pozitivka (
50%)
negativka (
3%)
nekaj vmes (
47%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!