metuljcek321 -> RE: Julijske čveke 2008 - 6.del (5.7.2010 9:46:03)
|
rebeca, sam, da ste splavali iz driskastega obdobja. In very, very happy glede izboljšanja stanja tvojega očija - odlično! A vidiš, tims, Tristani dejansko obstajajo. Aha. Je pa res, da je moja prva asociacija na to Tristan in Izolda. Aja, moram povedat, da mogoče smo pa s projektom baby zaključili - sodelavka mi je danes prerokovala, da je to najverjetneje to (ima res dobre sposobnosti, bajdriver). Da je enkrat že nekaj bilo, a se ni izšlo (aha) .... moram tukaj zraven rečt, da sem pred leti poučevala eno deklico, ki je bla precej nenavadna - slišala je Jezusa every single night, zapisovala, kar ji je narekoval, ni se več šolala v šoli, ampak smo potem učitelji hodili na dom - no, jaz sem hodila k njej (btw: bila je tudi na TV - Sara ji je ime & je iz našega kraja) ... to make a long story short: ona mi je takrat napovedala (mal sva se psoprijateljiji po uricah, k sva oddelali English), da bom imela fantka in punčko ... tko da we'll see ... zdaj sem zamudila 1 DAN - sem prepozno dobila menstro, ginekološka je šla na dopust, jaz pa v jok in na drevo in nikoli več dol[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Več later ... letimo na malico ... PRAZNOVALČKI - uživajte, maksimalno lepo praznujte! Veliko sladkega in prijetnega vam želim! pa, pa
|
|
|
|