kamp toskana (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Kampiranje

Sporočilo

Babsi -> kamp toskana (9.5.2010 14:03:14)

Poleti gremo za par dni v Toskano. Zanima me, če ima kdo izkušnje s kakšnimi kampi na območju od Firenc so Pise. Z iskalniki sicer najdem kup kampov, ampak zanimajo me vaše izkušnje.

sončnica14 -> RE: kamp toskana (9.5.2010 19:45:27)

Midva sva pred leti kampirala na Fiesolah nad Firencami. Nisem čisto prepričana, ampak možno da je to najbližji kamp Firencam. Je na griču nad Fiesolami, tako na terasicah. Lep, z bazenom. S Fiesol vozi kar pogosto avtobus v Firence, tako da je za ogled Firenc najbolje, če avto pustiš kar v kampu. Kamp se imenuje Camping Panoramico Fiesole.

Kampirala sva tudi v kraju Poggibonsi (Luxor Camping), v enem malem kampi blizu Iese , Več se pa ne spomnim. V smeri med Firencami in Piso nisva kampirala. Kampi v Toskani so lepo urejeni, večinoma imajo tudi bazene. Po spominu niso dragi, razen v Fiesolah je dražje, ampak to so pač Firence.

LP

BabyKitty -> RE: kamp toskana (9.5.2010 19:54:32)

Kamp Michelangelo nad Firencami je soliden. Predvsem je dovra lokacija, saj greš lahko do centra Firenc peš... pa še čudovit razgled je. Motilo me je pa, da je bil precej umazan. Noro dober, pa je bil kamp v Vinci (Leonardo da Vinci). Čist, da bi lahko jedel s tal na WC-ju, nov, popoln mir, bazen, jogging poti ipd. pa še relativno poceni je bil (cenejši kot Michelangelo). Zelo priporočam tega v Vinci, bomo še šli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]