ljupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala Kuku,malamačkica zopet tu.Sem se fino zdajle najedla,pol pa gasa v službo.Vsaj kaj koristnega za državo naredim v primerjavi z nekaterimi RINGARAJEVKAMI,ki samo klukajo po tipkovnici.Brez zamere,baj.Kok vas je fino brat. eni smo plačani za "klukanje" po tipkovnici To si pa čist prav napisala,namesto,da bi v službi delala službene stvari,se pa švercaš po forumih.Ja,take mamo.Zdaj pa res adijoooooo,upam,da me kaj pogrešate,če pa ne pa tud nč zato. če faušarija bi gorela, mačkica ne bi bila več cela Moja Mojamura nisem vedla da si tko duhovita,ker na naši temi so sam resni pogovori! Vse kar si do sedaj napisala si prav napisala,baš si dobra!!!Al je to zato ker si prekmurka!To mi je velika želja da grem v prekmurje,ne na Karibe ampak v prekmurje!A nisem mal čudna! Miška je zakon,pri svojih letih s tremi otroci ,za vse sama,kapa dol!Jaz te opčudujem,si moj idol!Pa še tko luštna! A veste gdo so hudobni ljudje?Tisti ki so pobrali vso pamet sveta,ki hočejo biti v centru pozornosti,ki radi drugim solijo pamet,ki so zafrustrirani in predvsem ki niso zadovoljni s svojim življenjem in bi ga radi grenili drugim! Hvala bogu je tle na RR malo takih ,otkar sem na forumu,se pišem samo s super puncami,na temi 3+ same super žene in mamice in tudi pri dvojčkih,pa sem pa kje v kakšni temi tudi!Če se pa kakšna najde jo pa ignoriram! Saj me noben ne pozna,sam tiste katerim sama kaj povem,in lahko povem,kaj me muči! Zakaj se nebi Miška potožila kaj jo muči,tiste ki veste zakaj se gre jo potolašte,druge ji pa dajte mir! Ne vem zakaj,ampak imam opčutek da je ful dobra oseba,kljub svojim problemom rada pomaga drugim!Zato mi je pri srcu in rada berem njene poste,včasih se ji tudi nasmejim! Bravo Miška super si!
|