mojčca -> RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder (5.10.2010 17:53:40)
|
No, da vam sporočim. Tudi mi nismo prejeli nahrbtnika, tako da sem v petek poslala po pošti pismo, v katerem sem napisala, da sem globoko razočarana nad njihovim odnoso in da je stvar zrela za tržno inšpekcijo. Sem jih tudi opozorila, če ne prejmem njihovega odgovora, da vso stvar sporočim naprej na Ferrero. (da jim obrazložim, kako potekaj nagradna igra v Sloveniji). Danes pa sem dobila po pošti njihovo pismo, v katerem so mi napisali tudi naslednje: Kinder čokolade očitno navdušujejo tako najmlajše, kot najstarejše, saj je v Sloveniji sodelovalo izjemno veliko število ljubiteljev te čokolade. Prva zaloga daril nam je pošla že meseca junija. Kljub temu, da smo darila prejemali še vse poletje ta niso zadostovala za vse sodelujoče. Ravno v teh dneh pa smo prejeli vsa preostala darila in na spletni strani obvestili uporabnike, da bomo darila pošiljali tudi po 30.9., saj tako velike količine daril, kljub vsem naporom, fizično ni bilo moč poslati prej. No, sedaj pa upajmo, da nagrado končno prejmemo.
|
|
|
|