|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: razvajenec??
11.5.2010 13:47:33   
sokec
Hvala za odgovore, mnenja. Moram priznati, da sem se ob nekaterih lepo namsejala.
Ja tako je, stara sva oba čez 30. Živi doma pri starših, nima žene, otrok. Doma živi tudi brat. Lepa mala družinica souser posted image ...
Jaz nisem nikoli niti omenjala, da bi spoznala starše. Brata poznam se družimo skupaj. pri njem sem doma, kadar je sam doma, zelo zelo redko....Kot sem napisala. O otrocih indružini ne razmišljam, to razmišlja in načrtuje on. Jaz sem mu rekla, da zame to ni sprejemljivo, da smo družina in da živi doma. Rekla saem mu tudi, da vem, da se ne bo nikoli preselil k meni. Seveda je on trdil drugače. Ampak mene počasi kar nekako mineva, ne načrtujem prihodnosti. Sva skupaj, se zabavava, imava rada a brez prihodnosti.....

Mu pa vedno direkt povem, da je mamin sinček. Druge vem, da nima, kr nima časa. Dela cele dneve, stalno sva na vezi preko PC-ja. Oba imava tako delovno mesto, da nama to omogoča. Ko je prost sva skupaj, pri meni!

Res hvala za nasvete, jih bom upoštevala.

Lep dan

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 51
11.5.2010 14:01:03   
mojamura
ja dokler vama paše furat taki lajf ga pač furajta. ampak glede na to, da sta oba čez 30...recimo vprašaj se s kom in kje se vidiš čez 5 let?

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu sokec)
Neposredna povezava do sporočila: 52
11.5.2010 15:29:13   
ronja
Ajooooj! Ne si natiplat otroka v tako! In ja, če me tako na pamet vprašaš, bi rekla, teci! Mislim, kar se resne zveze tiče. Za občasen seks pa je ok, če ti paše, se ne boš preveč navezala in če je dober pri tem, sevedauser posted image .

(odgovor članu sokec)
Neposredna povezava do sporočila: 53
11.5.2010 18:06:48   
picola1
Se strinjam z mojomuro. Stara sta oba čez 30 let, recimo 32 (ugibam). Vidva bosta to furala še kakšno leto-dve in boš stara 34. Preden boš spoznala, se zaljubila in začela z naslednjim moškim, bo minilo najbrž še kakšno leto... Otroka ne moreš imet glih prvi mesec, ko si z njim, torej prištej še kakšno leto ali morda celo več...Pa predvidevaj, da najbrž ne bo ratalo takoj...Torej boš stara približno tam okrog 38 let, ko boš rodila prvega otroka (če bo naslednji kandidat pravi, seveda-razen v primeru, da boš potem kar na horuk naredila vse, ker boš čutila, da se ti čas izteka)...Pa imej v mislih tudi to, da več kot ima ženska let, več ima težav z zanositvijo in več je genetskih napak pri otrocih...
Hm...ali se res izplača vse to samo zaradi tega, ker se imaš trenutno še vedno kao fajn z njim...? In točno veš, da z njim ni prihodnosti...
Jst osebno bi presekala takoj in začela resno razmišljat o tem, kaj si želim od življenja v naslednjih 10ih letih.
Pa nočem zdej, da izpade, da moraš it na lov za očetom svojega otroka, ker se ti počasi že izteka biološka ura...Sam dejstvo je, da če si želiš imeti otroke, da ga ne moreš kr sračkat naokorg še 10 let...

Popolnoma druga stvar pa je, če si otrok sploh ne želiš...Potem je pa itak vseeno ali furaš to še 10 let ali pa dva meseca.

Moje mnenje.user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 54
12.5.2010 5:43:27   
ZARA
Sokec, resnično ti želim da bi našla človeka, ki bo hotel živeti s tabo in vajinim otrokom. Srečno!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu sokec)
Neposredna povezava do sporočila: 55
12.5.2010 7:29:27   
kalbo
Moja mati in moj VD fotra furata tak odnos že...u mater.. skoraj 20 let. Na začetku je materi to ustrezalo, zaradi situacij in pretresov, ki jih je doživela prej, potem sta se pa na to navadila, mi ostali pa tudi. Samo tu je šlo za žensko z dvema otrokoma, ki se ji je ideal družine do starosti 30 let dvakrat sesedel ko hišica iz kart in človeka, nad katerim je mama držala roko, ne predstavljam si pa takšnega odnosa dveh, ki si šele ustvarjata družino.
Mojima dvema to funkcionira več ali manj OK, vama pa tole ne bo špilalo, verjemi.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 56
12.5.2010 12:21:02   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: sokec

Skupaj sva eno leto. Vidiva se vsak dan in vikende ter praznike. Ne živiva skupaj, ampak on hodi k meni, pravi, da prihaja na obisk. Pogovarjava se o družini. Zame ni sprejemljivo, da bi imela otroka z njim, živela pa vsak po svoje. Jaz z otrokom pri meni, on doma pri starših in bi prihajal na obisk. Oba sva stara čez 30. Jasno je povedal, da se k meni preselil ne bo. Pere, lika, kuha mu maica. Njegovih staršev ne poznam. Pri njem sem bila v tem letu samo ene 6 x, pa še to je prej preveril, če je kdo doma. Če ni bilo nobenega sem šla lahko v stanovanje, drugače sem počakala v avtu.

Kako ste uredile zadeve? Ima kakšna podobne izkušnje?

mamin sinček jaz sem imela takega joj kar stran pej,mama od njega je kar jezna ratala ce sem ga kam odpeljala,no samo jaz sem saj hodla tam vedno na obisk pa k mal tudi hotla pobegnit od tam pa so me kar napadli  z besedami kam se mi mudi itd.

< Sporočilo je popravil pridna_janja -- 12.5.2010 12:26:53 >

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu sokec)
Neposredna povezava do sporočila: 57
13.5.2010 10:15:18   
sokec
Ja, jaz živim svoje življenje z svojimi, on pa svojega. Z menoj ne želi k mojim, mene ne povabi k svojim. Pa ali so prijatelji, sorodniki....

Z njim se v prihodnosti ne vidim več. Niti ne načrtujem nič. Zanj je to način življenja, tako si predstavlja družino.....zame čisto nesprejemljivo.

Važno je, da je doma, da mu mamica kosilo skuha, pospravi sobo, uredi cunje.....
Jaz sem mu že velikokrat povedala direktno, da je to zame nesprejemljivo.

Bom videla koliko časa bom še zdržala z njim, za te večere, ki jih imava.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 58
13.5.2010 23:17:19   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Sokec, se hecaš? Je to neke vrste skrita kamera? Lepo te prosim no, kolk si stara? Po enem letu se šele začneš spraševati takšna vprašanja ob tako čudaškem odnosu? ma daj no user posted image Reci da se hecaš.

Podpis.

Pa kje živite, ženskeuser posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 59
15.5.2010 10:58:37   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: sokec

Ja, jaz živim svoje življenje z svojimi, on pa svojega. Z menoj ne želi k mojim, mene ne povabi k svojim. Pa ali so prijatelji, sorodniki....

Z njim se v prihodnosti ne vidim več. Niti ne načrtujem nič. Zanj je to način življenja, tako si predstavlja družino.....zame čisto nesprejemljivo.

Važno je, da je doma, da mu mamica kosilo skuha, pospravi sobo, uredi cunje.....
Jaz sem mu že velikokrat povedala direktno, da je to zame nesprejemljivo.

Bom videla koliko časa bom še zdržala z njim, za te večere, ki jih imava.....user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz ko sem bla z bivšim mamin sinko sem bla večkrat zivčna nisem imela časa za prijatelice in za druge stvari,zdaj ko sem samska sem vedno dobre volje imam časa zase,za prijatelice in za marsikaj drugega ko prej nisem ga imela tvoj je moderniziran mamin sinko :) brez zamere :) pridi ti k meni pa greva kam na sprehod itd.

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu sokec)
Neposredna povezava do sporočila: 60
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

kopanje bazen
Happy nosečka

Ali priporočate kopanje v bazenu nosečkam, ter kdaj?

sploh ne (63%)

da, celo nosečnost (22%)

prvo trimesečje ne (4%)

drugo (10%)

Število vseh glasov: 98

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!