sokec -> RE: razvajenec?? (11.5.2010 13:47:33)
|
Hvala za odgovore, mnenja. Moram priznati, da sem se ob nekaterih lepo namsejala. Ja tako je, stara sva oba čez 30. Živi doma pri starših, nima žene, otrok. Doma živi tudi brat. Lepa mala družinica so[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]... Jaz nisem nikoli niti omenjala, da bi spoznala starše. Brata poznam se družimo skupaj. pri njem sem doma, kadar je sam doma, zelo zelo redko....Kot sem napisala. O otrocih indružini ne razmišljam, to razmišlja in načrtuje on. Jaz sem mu rekla, da zame to ni sprejemljivo, da smo družina in da živi doma. Rekla saem mu tudi, da vem, da se ne bo nikoli preselil k meni. Seveda je on trdil drugače. Ampak mene počasi kar nekako mineva, ne načrtujem prihodnosti. Sva skupaj, se zabavava, imava rada a brez prihodnosti..... Mu pa vedno direkt povem, da je mamin sinček. Druge vem, da nima, kr nima časa. Dela cele dneve, stalno sva na vezi preko PC-ja. Oba imava tako delovno mesto, da nama to omogoča. Ko je prost sva skupaj, pri meni! Res hvala za nasvete, jih bom upoštevala. Lep dan
|
|
|
|