miapia -> RE: Romer vs. Recaro (15-36 kg) (9.5.2010 15:33:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica* Zanima me katerega priporočate! Gledamo isofix, vendar v naši okolici nimajo v trgovini Recaro sedeža zato me zanima sledeče. Ali ima Recarov model tudi možnost naklona za "ležanje"? IMA Je hrbtni del pri tem modelu tudi nastavljiv po širini? SI MISLILA PO VIŠINI? Presenečena sem nad slabimi ocenami omenjenega sedeža v testiranjih, moj partner je kljub temu prepričan da so Recaro najboljši sedeži. TVOJ DRAGI IMA VEČ KOT PRAV. Sigurno so, kaj pa kot OTROŠKI SEDEŽI? NE BI KUPILA DRUGEGA. ČEPRAV TUDI DRUGI NISO SLABI. Vsaka izkušnja bo dobrodošla. Tudi glede matrialov, uporabnosti,.... se v omenjenem sedežu vaši otroci zelo potijo........................ Pravzaprav se odločamo med MC RODI XR, RECARO SEATFIX, Romer KID fix. Že v naprej se zahvaljujem za vsako vašo izkušnjo, ki jo boste delile z nami, da nam olajša odločitev cao, Rožica vsa testiranja so skorumpirana in neobjektivna. Enako je pri pnevmatikah, kjer se ve, kdo je s kakšim testom, revijo povezan. Je pa dejstvo, da Recaro izdeluje sedeže za rallye, formulo in to je več kot dovolj, da zna izdelati varen sedež tudi za otroka. Ko smo pa mi kupovali sedež, sem v vsakega otroka posadila in se je v Recaru ful dobro počutila. In ne me narobe razumeti, če bi videla, da se Romerju dobro počutila, bi kupila pač tega. In ni mi žal. Sicer pa imamo mi Recaro Young Sport od 9-36kg.
|
|
|
|