bomboncek1 -> RE: Lulanje 4. letnice (8.5.2010 10:39:22)
|
Zanimivo. isto se je začelo dogajat pri nas. fant bo kmalu star 4 leta in zdaj kak mesec kar moči hlačke, čeprav je brez plenice že poldrugo leto. sama sem tudi precej na trnih, ker ne vem kaj se dogaja. pokaka se ne nikoli. pri nas doma ni nikakršnih sprememb. fant ima sorojenca že več kot 2 leti, zato tega ne pripisujem niti ljubosumju, niti iskanju pozornosti. resnici na ljubo, pozornosti ima dovolj, ker je take narave, da ga je povsod polno, zato smo nenehno v stiku z njim čisto enakovredno kot s sorojencem. v vrtcu je vse ok, nobenih sprememb, se pa občasno polula tudi tam. včasih ga vprašam zakaj se polula, pa mi ne zna odgovorit. ga je sicer sram in včasih to skuša tudi skrit. ne vem kaj se dogaja in ne vem kako pristopit, postaja pa čedalje bolj moteče, saj je pri 4 letih kot velik dojenček, s sabo moram nosit za preoblečt pa gledat, da ni moker, da si ne prehladi mehurja ali kaj podobnega in seveda me skrbi, da se bo to nadaljevalo. pred časom me je namreč šokirala izjava prijateljice, ki ima 11 let starega sina in mi je povedala, da ima tudi vsak dan mokre hlačke, da mu pač uide. to se meni ne zdi v redu.
|
|
|
|