Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je aktualno pri 13 letnicah 7.5.2010 23:12:33
|
|
|
|
tanci29
|
vse kar se bleščička ...kako torbičko, sej ne znam povedat kakšno8 tako z dolgim pasom da jo da čez ramo k poštar), jest sem jo kupla moji sestrični in je bla čist happy, pa mogoče še denarnico pa kak € notri
< Sporočilo je popravil tanci29 -- 7.5.2010 23:14:14 >
|
|
|
|
RE: Kaj je aktualno pri 13 letnicah 7.5.2010 23:15:09
|
|
|
|
rija
|
jaz sem ravno danes nabavljala za tako mladenko vzela sem dve kiči-kiči majčki in tamali je zbral en set zapestnic. upam, da nisva preveč v temo brcnila
|
|
RE: Kaj je aktualno pri 13 letnicah 7.5.2010 23:34:57
|
|
|
|
alejna
|
kaj pa kaksen parfumcek npr. od Hello Kitty??Meni je ravno moja sestricna,ki bo 14.Maja praznovala 13.rojstni dan narocila da naj ji kupim parfumcek ...
|
|
|
|
RE: Kaj je aktualno pri 13 letnicah 8.5.2010 8:05:03
|
|
|
|
alda
|
naša šjora bo kmal 13. in je teta puberteta na višku pri njej in njenih prijateljicah so aktualne majčke z logotipi Converse al pa Nike, majce s smešnimi motivi All starke/ so pa predrage za darilo nekomu, ki ti ni lih otrok al nečak/, lasna kozmetika: gel, šamponi, balzami deodoranti dišave primerne za najstnice in knjige kot so: Dnevnik za zaljubljanje, Kaj mora ženska vedeti o sebi,...
|
|
RE: Kaj je aktualno pri 13 letnicah 8.5.2010 8:06:14
|
|
|
|
alda
|
pri nas je HB manija Hallo Kitty mimo, ker so te zadeve cenovno celo
|
|
RE: Kaj je aktualno pri 13 letnicah 8.5.2010 8:21:59
|
|
|
|
PeggyBundy
|
Pri nas je še vedno aktualna Hello Kitty.
|
|
|
|
RE: Kaj je aktualno pri 13 letnicah 8.5.2010 17:30:43
|
|
|
|
noranate
|
Pri nas trenutno Hanna Montana, Avril Lavigne (kakšen njen gel za tuširanje, parfumček), torbica, glosi, geli, bleščice,...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?