|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   8 teden nosečnosti
14.7.2005 19:04:46   
tinkatonka
Živjo punce!

Sej ne vem ali sem panična ali ne..v čem je problem??

Ravno berem eno knjigo pa zasledim, da mora biti otrok v 8 tednu velik 2 cm, če gre za normalni razvoj: nekej sem celo zasledila, da so pri tej starosti že večji. Zdej me pa majčkeno skrbi, kajti moj :duda: je bil med 8 in 9 tednom velik le 15mm. Ali sem preveč panična? Kok so bili pa vaši veliki pri tem tednu nosečnosti??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   8 teden nosečnosti
14.7.2005 19:17:01   
Anonimen
Brez panike, tinkatonka, meni je pri ravno na dan dopolnjenih 8t nosečnosti izmerila velikost pikca 16,2mm, pa ni nič rekla, da je kaj narobe. Celo povedala je, da je vse ok.

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   8 teden nosečnosti
14.7.2005 19:21:50   
tinkatonka
Hvala za to "tolažilno" informacijo. Bom zdaj vsaj malo pomirjena.

Hvala:rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   8 teden nosečnosti
14.7.2005 19:26:58   
marty5
Tudi jaz sem brala neke čudne meritve v reviji Nosečnost. V 8. tednu naj bi bil otrok velik 25 mm. Ravno danes sem bila na UZ - sem na koncu 8. tedna in je otrok velik 15 mm. G je rekel, da je točno po planu :). Velikost se točno ujema tudi z izračuni glede na ZM.

Po moje so vsekakor odstopanja - v naravi nič ni enako. Če G reče, da je ok, bo že ok.

Brez skrbi :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   8 teden nosečnosti
14.7.2005 19:32:56   
tinkatonka
Pol sta pa najina :duda: enako velika. Kdaj imaš pa rok marty5? In kako je bilo danes na pregledu? Si dobila slikico??

Neposredna povezava do sporočila: 5
   8 teden nosečnosti
14.7.2005 19:40:04   
reni
V literaturi velikokrat navajajo starost otroka od oploditve. Mi pa štejem trajanje nosečnosti od prvega dneva zadnje menstruacije. Tako, če si noseča 8 tednov je verjetno gestacijska starost otroka 6 tednov.
;)

Neposredna povezava do sporočila: 6
   8 teden nosečnosti
14.7.2005 19:40:15   
marty5
Rok naj bi bil 25.2. Glede na to, da starost po UZ točno sovpada po izračunih glede na ZM, naj bi kar držalo.

Pregled pa sem na dolgo opisala v naši novi temi - sem kar mogla napisat, kako sem srečna :sloncek::sloncek::sloncek:

pravi 1. pregled imam komaj čez 3 tedne - na tega sem šla, ker sem hotela preverit, če je vse oki. Do avgusta bi me drugače še pobralo ;)

Neposredna povezava do sporočila: 7
   8 teden nosečnosti
15.7.2005 8:07:20   
sazi
Pa da še ajz dodam velikost ob pregledu:
Na pregledu sem bila po izračunu od ZM na začetku 8. tedna, G pa mi je rekel, da glede na velikost ploda (7mm) sem nkje med 6. in 7. tednom (vse to je bilo 2 tedna nazaj). Se je pa kljub majhnosti že videlo utripanje srčka. Tako da zdaj ko berem, kako velike otročke imate, se mi moj zdi res zelo zelo majhen, no pa saj je najbrž v teh dveh tednih kar precej zrasel. Komaj čakam na NS v začetku avgusta, kjer bomo (menda) že lahko šteli prstke...

Neposredna povezava do sporočila: 8
   8 teden nosečnosti
15.7.2005 10:49:28   
Jessy
Mogoče ti bo ta preglednica kaj v pomoč. Pri meni so se podatki skoraj 100% ujemali s temi!

http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopment/pregnancy/1290794.html

Neposredna povezava do sporočila: 9
   8 teden nosečnosti
15.7.2005 22:08:26   
Marjancasklanca
Samo ne se sekirat. Največkrat je problem, da imamo v takšnih primerih premalo informacij, pol pa naša domišljija kar začne delovati, seveda največkrat po kakšnem črnem scenariju. Tudi moj otroček je v teh tednih imel podpovprečne dimenzije (G mi je omenila možnost poznejše zanositve), sedaj ima povprečne,…

Ne se sekirat, pa pridno in zdravo jest pa bo otroček že zrasel.

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?