norice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Mayag -> norice (7.5.2010 12:51:19)

Živjo!
Imam eno vprašanje. Zanima me če je katera doživela med svojo nosečnostjo, da je njen prvi otrok prinesel iz vrtca norice. Kaj ste naredile?

benika -> RE: norice (7.5.2010 12:53:23)

Pri nas sta jih imela oba sinova, ko sem bila noseča nekje 14. ali 15 tednov. Ja kaj narest...nič, kaj pa češ. Če si jih prebolela, potem jih ne boš dobila. Če jih nisi, potem pa...

Anonimen -> RE: norice (7.5.2010 12:53:37)

kaj bi pa morale narediti?
Ne razumem vprašanja?
A si vodene koze že prebolela ali ne?

Mayag -> RE: norice (7.5.2010 12:56:52)

mislila sem ali je bolje otroka vzet za neki časa iz vrtca, ker so imeli glih en primer noric v skupini. čeprav se mi zdi to kr neki..itak pa je mogoče že kej v njem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image]

benika -> RE: norice (7.5.2010 13:01:43)

mislila sem ali je bolje otroka vzet za neki časa iz vrtca, ker so imeli glih en primer noric v skupini. čeprav se mi zdi to kr neki..itak pa je

Čaki mal, a norice so samo v vrtcu al kako? Jih tvoj otrok nima? Mislim kakšne komplikacije[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Otroka pusti v vrtcu. Bolje da jih dobi sedaj, kot pa da jih dobi, ko bo novorojenček pri hiši.

Mayag -> RE: norice (7.5.2010 13:11:25)

ok, hvala...zdej me je glih sodelavka čist ustrašlila, da je lahko ful nevarno zame oz. za plod,če sinček prinese domov norice

benika -> RE: norice (7.5.2010 13:13:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Mayag

ok, hvala...zdej me je glih sodelavka čist ustrašlila, da je lahko ful nevarno zame oz. za plod,če sinček prinese domov norice

Ja seveda je nevarno, ampak le v primeru, da jih ti nisi prebolela. Drugače bo vse OK.

MUNIKA -> RE: norice (7.5.2010 21:24:23)

Hči je iz vrtca prinesla norice, ko sem bila jaz v 12 do 13 tednu nosečnosti. Ker noric nisem prebolela, me je ginekologinja poslala na infekcijsko kliniko, kjer sem dobila zaščito. Danes imamo doma zdravo 6 mesecev staro punčko.
LP Simona.

Urska09 -> RE: norice (8.5.2010 23:17:21)

IZVIRNO SPOROČILO: benika

mislila sem ali je bolje otroka vzet za neki časa iz vrtca, ker so imeli glih en primer noric v skupini. čeprav se mi zdi to kr neki..itak pa je

Čaki mal, a norice so samo v vrtcu al kako? Jih tvoj otrok nima? Mislim kakšne komplikacije[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Otroka pusti v vrtcu. Bolje da jih dobi sedaj, kot pa da jih dobi, ko bo novorojenček pri hiši.

Sori ampak to ni kompliciranje. Moja sestra je morala splaviti, ker se je v nosečnosti okužila z noricami.

benika -> RE: norice (9.5.2010 8:03:49)

Sori ampak to ni kompliciranje. Moja sestra je morala splaviti, ker se je v nosečnosti okužila z noricami.

Ampak ona jih ni prebolela, avtorica jih pa očitno je. Opaziš razliko?

Urska09 -> RE: norice (9.5.2010 8:43:04)

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ampak ona jih ni prebolela, avtorica jih pa očitno je. Opaziš razliko?

Res? Kje pa je to napisala? Nisem opazila. Ja, v tem primeru je seveda drugače.

Mayag -> RE: norice (10.5.2010 17:07:39)

sem jih prebolela

Stran: [1]