Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečniški diabetes, inzulin in UZ 7.5.2010 15:07:16
|
|
|
|
principessablu
|
Pozdravljena...tudi jaz sem jo imela,rodila 1 mesec nazaj...ja moraš iti v porodnišnico,kjer bodo pregledali plod,ker je ponavadi zaradi diabetesa prevelik in pretežek...drži se diete u nulo in bodi resna,ni se za hecat...moj otrok je bil 1 mesec prezgodaj rojen,ker je bil too much velik in težek,samo ni bil samo diabetes razlog jaz sem poleg tega imela še ingvinalno kilo-hernio,ki so mi jo operirali hkrati z carskim...sama si tudi po porodu merim in držim neke diete,meni je težko,priznam,ker sem sladkosneda...moja babica ima sladkorno tipa2 in je gensko pogojeno,rekli so mi da je velika verjetnost da jo bo imel moj otrok v mladostniških letih...veliko sreče...
|
|
|
|
RE: Nosečniški diabetes, inzulin in UZ 7.7.2010 19:18:51
|
|
|
|
lil_
|
ojla! mi je zov, ker bom mal nasvinjala temo nimam problemov z diabetesom, ampak sem prav tako napotena v ambulanto za patolosko nosecnost. zanima me, to se grem narocit osebno? a je kej vazn kdaj grem? a narocajo vse dni? samo dopoldne? ker res nebi bilo smiselno, da hodim tja zastonj. kera ve, kdaj prides na vrsto?je to v parih dneh, max en tedn? a dobim datum takoj, al ga dobim po posti?
|
|
|
|
RE: Nosečniški diabetes, inzulin in UZ 7.7.2010 20:32:55
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lil_ ojla! mi je zov, ker bom mal nasvinjala temo nimam problemov z diabetesom, ampak sem prav tako napotena v ambulanto za patolosko nosecnost. zanima me, to se grem narocit osebno? a je kej vazn kdaj grem? a narocajo vse dni? samo dopoldne? ker res nebi bilo smiselno, da hodim tja zastonj. kera ve, kdaj prides na vrsto?je to v parih dneh, max en tedn? a dobim datum takoj, al ga dobim po posti? Če sprašuješ za LJ; sem jaz poklicala na tole št. 5226110 in se naročila...pregled sem imela v roku 14 dni, potem so me tam vodili dalje, + seveda preglei pri izbranem G! Rodila v LJ(so mi tako svetovali)
|
|
|
|
RE: Nosečniški diabetes, inzulin in UZ 7.7.2010 20:43:04
|
|
|
|
lil_
|
ja se opravicujem...sprasujem za ljubljansko porodnisnico. najlepsa hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: Nosečniški diabetes, inzulin in UZ 11.7.2010 19:55:32
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: lil_ ojla! mi je zov, ker bom mal nasvinjala temo nimam problemov z diabetesom, ampak sem prav tako napotena v ambulanto za patolosko nosecnost. zanima me, to se grem narocit osebno? a je kej vazn kdaj grem? a narocajo vse dni? samo dopoldne? ker res nebi bilo smiselno, da hodim tja zastonj. kera ve, kdaj prides na vrsto?je to v parih dneh, max en tedn? a dobim datum takoj, al ga dobim po posti? Če sprašuješ za LJ; sem jaz poklicala na tole št. 5226110 in se naročila...pregled sem imela v roku 14 dni, potem so me tam vodili dalje, + seveda preglei pri izbranem G! Rodila v LJ(so mi tako svetovali) Jaz sem prišla na vrsto že naslednji dan. Preglede imam nekje na 3 tedne. Prav tako bom po njihovem priporočilu rodila v LJ.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?