DragonLady
|
Pol nism edina, ki ji Mirena ni odgovarjala! Se mi je ginekolog norca delal, ko sem ga klicala, da me neznosno boli v predelu trebuha. Mi je Mireno po porodu dobesedno vsilil, potem sem pa več kot dve leti trpela ježeve muke. Po vsakem spolnem odnosu me je vse bolelo (pa nisva zganjala lih akrobacij, hehe), sem se na koncu samo zvijala v fetus položaj od bolečin. Maternični vrat me je na dotik tako bolel, da se me moj sploh ni smel spodaj dotikat, stalno sem rabila vložke, ker sem imela vnetje na vnetje....mislim, poraz! Končno sva se odločila, da grem nujno v enemu privat ginekologu (dr. Miglar v MB), ki je izjemno cenjen tudi v tujini. Bala sva se namreč večjih komplikacij, ker sem večkrat obležala od bolečin. Hitro me je sprejel, ga odstranil in se mi je v trenutku stanje izboljšalo...Odstranitev je bolela, ker sem imela precej razbolen maternični vrat, ampak ni bilo hudega. Mirena mi je povzročila ciste na jajčnikih, ki so same počile, ko sem 3 dni po odstranitvi že dobila svojo prvo menstruacijo po več kot dveh letih... mislim, da sem se je prvič v življenju tako razveselila, hehe. Naj povem, da sem v roku enega meseca ZAŽIVELA, počutje se je 300% izboljšalo, spolno življenje tudi, hehe... In v roku dveh mesecev sva zanosila....načrtno seveda...
|