Gina -> RE: kakšne zobne zalivke imajo vaši otroci (8.5.2010 14:39:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia IZVIRNO SPOROČILO: Gina koliko si osveščena o belih plombah nimm pojma, ker imam v ustih zgolj in edino keramiko o osveščenosti bi se pa dalo razpravljati, sploh o tem, da to "nedolžno" živo srebro in ostale težke kovine, ki dokazano povzročajo marsikatero težavo človeškemu telesu, ostane celo življene v človeku, ker ima dobo razkrajanja par sto let. Ja pa saj to sem napisala, da se strinjam s tabo, da je to eno s.ranje, a ne. Napisala sem samo to, da je plastika enako mnogo strupena in če si kaj brala na to temo, se razkraja še precej dlje in ostaja v nas, le da podatki o tem, kaj vse v našem telesu povzroča, niso tako splošno dostopni - kar pa ne pomeni, da niso resnični in zaskrbljujoči. Ful fajn, da imaš porcelan povsod. A to si si kar vse zobe dala obleči, al kako? Jaz si vseh zob ne bi dala, ne vem zakaj me to toliko ne vleče, čeprav je tako lepo kot praktično, pa še menda malo bolj ohrani zobe. Se pa navdušujem nad najnovejšimi porcelanskimi plombami, le da me tako močno odbijajo odlitki, ker zraven od davljenja umiram in bruham, da se vseeno ne morem odločit zanje.
|
|
|
|