Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: sandalčkli pediped ali ciciban? 11.5.2010 11:57:06
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: barni http://www.keenfootwear.com/shoes/kids/ Meni so tile res carski. Samo ko sem jih gledala v MAssu, so se mi zdeli zelo storasti, težki in kar trd podplat. Morda pa niso tako zoprni za nosit? Jaz sem jih zase hotela kupit že lani, ko sem jih videla v Intersportu, samo so se mi zdeli preveč golomazni. Jih katera ima ali pa jih ima za otroke? Kako se obnesejo? Predvsem ti, ki so odprti, kot sandali. http://www.keenfootwear.com/product/ss10/shoes/kids/youth/newport%20h2/angel%20falls%20print mali ima te. Je pa močen (debel ) podplat in zelo upogljiv, notri pa mehek... Ima pa sine visok nart tako, da mu super pridejo te nastavitve na nartu. Meni je všeč , da so prstki zaščiteni in da je podplat močen (mali ni v vrtcu in je cele dneve zunaj) .
|
|
RE: sandalčkli pediped ali ciciban? 11.5.2010 13:39:54
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: barni http://www.keenfootwear.com/shoes/kids/ Meni so tile res carski. Samo ko sem jih gledala v MAssu, so se mi zdeli zelo storasti, težki in kar trd podplat. Morda pa niso tako zoprni za nosit? Jaz sem jih zase hotela kupit že lani, ko sem jih videla v Intersportu, samo so se mi zdeli preveč golomazni. Jih katera ima ali pa jih ima za otroke? Kako se obnesejo? Predvsem ti, ki so odprti, kot sandali. http://www.keenfootwear.com/product/ss10/shoes/kids/youth/newport%20h2/angel%20falls%20print mali ima te. Je pa močen (debel ) podplat in zelo upogljiv, notri pa mehek... Ima pa sine visok nart tako, da mu super pridejo te nastavitve na nartu. Meni je všeč , da so prstki zaščiteni in da je podplat močen (mali ni v vrtcu in je cele dneve zunaj) . zdaj si pa spet eno naprej privlekla UM! pa ima šuh garancijo, da je primeren za mnežne otroške nogice
|
|
|
|
RE: sandalčkli pediped ali ciciban? 11.5.2010 13:41:56
|
|
|
|
uškinamama
|
ima, ima . Res, za našo uško idealen čevelj.
|
|
RE: sandalčkli pediped ali ciciban? 11.5.2010 13:42:53
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama ima, ima . Res, za našo uško idealen čevelj. saj vem, da so ti proizvajalci popslali garancijsko pismo za podplate in vse ostale čeveljske pritikline, ker bi jih v nasprotnem primeru tožila
|
|
|
|
RE: sandalčkli pediped ali ciciban? 11.5.2010 13:49:39
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama ima, ima . Res, za našo uško idealen čevelj. saj vem, da so ti proizvajalci popslali garancijsko pismo za podplate in vse ostale čeveljske pritikline, ker bi jih v nasprotnem primeru tožila pa kdo še toži , kar s pestmi bi se pomenila z njimi
|
|
RE: sandalčkli pediped ali ciciban? 11.5.2010 13:52:07
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama ima, ima . Res, za našo uško idealen čevelj. saj vem, da so ti proizvajalci popslali garancijsko pismo za podplate in vse ostale čeveljske pritikline, ker bi jih v nasprotnem primeru tožila pa kdo še toži , kar s pestmi bi se pomenila z njimi Nekam nasilna si postala zadnje čase
|
|
|
|
RE: sandalčkli pediped ali ciciban? 11.5.2010 13:54:18
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama ima, ima . Res, za našo uško idealen čevelj. saj vem, da so ti proizvajalci popslali garancijsko pismo za podplate in vse ostale čeveljske pritikline, ker bi jih v nasprotnem primeru tožila pa kdo še toži , kar s pestmi bi se pomenila z njimi Nekam nasilna si postala zadnje čase Kdo že pošilja namesto mailov tulbe?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?