|
RE: Me lahko potolažite, da bo vse OK? 7.5.2010 10:04:22
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Še naša zgodba: ... meni je tudi do dveh let pediatrinja govorila- vse je vredu, čas je na vaši strani... (sem opažala nepravilnosti in sem jo spraševala in opominjala), potem se je stopnjevalo in so me opozorili že na telovadbi- pri 2 letih in 4m smo zamenjali P in kaj se je pokazalo pri novi pediatrinji: otroka je takoj poslala v RA- tam panika- kaj ste pa delali toliko časa- ja hudiča, saj sem opozarjala, pa so govorili, da bo že- ker je bila tamala "prestara" nas v državno NFT niso dali- hodili smo vsak teden samoplačniško- skoraj bi bankrotirali, ampak smo vztrajali, da popravimo napake dokler jih lahko- pa vendar: pri 2 letih in pol ni imela osnov iz 8 meseca- če bi to pravočasno obravnavali, bi bilo že pri 18 m vse OK, tako pa... na posebno telovadbo hodi še danes, še danes pri 4 letih se trudimo, da odpravljamo nepravilnosti- ne morem opisat z besedami, kako sem jezna na bivšo pediatrinjo- vrat bi ji zavila, res... da je takole šparala na nas... (so bile še druge cvetke pri tej P, a ne bi sedaj o tem)... Skratka- zahtevaj pregled v RA, odpravi se na samoplačniški pregled h fizioterapevtki, jaz sem šla vmes tudi na kontrolo v Zavod Tamala- kamor pride ena fizioterapevtka, ki sicer dela tudi v nekem ZD- da sem še od nje slišala mnenje... če boš pravočasno ukrepala, se bo res pravočasno uredilo, ker ko otrok zamudi določeno fazo, kasneje porabiš 10x več časa, da to spraviš v red... ni treba posebne panike delat, ampak postavi se za svojega otroka, sedaj so pač taki časi, da bi v zdravstvu samo šparali- je pač na nas samih, da težimo, če je potrebno seveda. Nam se sedaj stanje res izboljšuje- je že skorajda OK, ampak je za nami 2 leti trdega dela- zakaj- zaradi površne ocene pediatrinje... Ne morem ti reči da bo vse OK- lahko da bo, lahko pa, da rabi samo malo usmerjanja in pomoči- se povsem pridružujem mnenju UmpeLUmpe- zakaj bi čakala- preveri.
|