ronja -> RE: Ali bi ji kaj rekli? (11.5.2010 16:31:43)
|
Svoji mami 100% bi rekla. Ne morem gledat, pa se delat, da ne vidim. In če ne naredim nič, se delam, da ne vidim. Če vidim nekaj, kar se mi zdi zelo narobe, se čutim dolžna, da vsaj kaj rečem, sploh če so v to vpleteni ljudje, ki jih imam rada. Navsezadnje ji lažje rečeš ti in bo bolj verjela od tebe kot od koga drugega. Kar se mene tiče, težko spoštujem nekoga, ki se tako obnaša do ljudi, ki si po mojem mnenju tega ne zaslužijo (in redkokdo si) in bi torej njeno vedenje precej vplivalo na moje spoštovanje do nje. Torej je hudičevo moja stvar! in njena tudi... Samo jaz mam malo svoje poglede na vse skup, očitno se me ful več stvari tiče, kot naj bi se me[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Brat je gotovo tisti in če bi bil moj, bi tudi njemu rekla. Ampak če on ne zine, še ne pomeni, da bom pa tudi jaz tiho ko mumija in se delala, da je vse tipitopi. bi pa vsekakor tudi njemu povedala, kaj si mislim, ker tudi njega tako ne bi spoštovala, pa bi ga rada (in zaenkrat ga, ker ne dela takih bedarij;).
|
|
|
|