konec porodniške (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Matejusska -> konec porodniške (5.5.2010 21:15:09)

Izteka se mi podaljšana porodniška pa me zanima, ali se moram ob koncu P kaj javiti na CSD ali kje drugje ali pač grem naslednji dan samo normalno v službo?

alexjera -> RE: konec porodniške (5.5.2010 21:32:42)

Na center se ti ni treba javiti, je pa dobro, da se kakšen dan prej javiš v službi.

pizmovka -> RE: konec porodniške (5.5.2010 21:35:33)

Meni se izteka porodniška, pa me zanima, kaj moraš npr. storiti, da ti jo podaljšajo za en mesec? Kje to urediš?
Hvala!

sayuri -> RE: konec porodniške (5.5.2010 21:48:17)

IZVIRNO SPOROČILO: pizmovka

Meni se izteka porodniška, pa me zanima, kaj moraš npr. storiti, da ti jo podaljšajo za en mesec? Kje to urediš?
Hvala!

N CSD vložiš prošnjo za podaljšanje porodniške z vsemi dokazili (zdravniškimi), ki naj bi utemljili razlog za podaljšanje. Oni to pošljejo naprej na komisijo in potem o podaljšanju odloča komisija.

sazi -> RE: konec porodniške (6.5.2010 10:35:54)

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: pizmovka

Hvala!

N CSD vložiš prošnjo za podaljšanje porodniške z vsemi dokazili (zdravniškimi), ki naj bi utemljili razlog za podaljšanje. Oni to pošljejo naprej na komisijo in potem o podaljšanju odloča komisija.

Če imaš utemeljene zdravstvene vzroke, da potrebuješ podaljšano porodniško, jo po zasedanju komisije podaljšajo za 3 mesece.

Stran: [1]