3jeMi -> RE: Jutri na uvajanje (5.5.2010 13:06:08)
|
oh, punce vem, da je hudo... vsaki je... jaz sem najprej samo sebe pripravila, da pač kar je treba ni težko (koneckoncev tudi nas so starši dali v vrtec, še veliko prej kot me dajemo svoje), sprejela sem vrtec kot ustanovo, kjer bo moj otrok imel svoje prijatelje, se veliko novega naučil... skratka poskušala sem ven potegniti same pozitivne stvari... kako se bodo rihtali sploh nisem razmišljala, res ne, ker bi se požrla... res pa je pomemben prvi stik z vzgojitelji in jaz sem naša dva takoj začutila, da sta ok in mi je bilo veliko lažje... otroka sem vzela s seboj na uvodni sestanek, teden pred uvajanjem... tako je malček že videl prostor in se že igral z ostalimi... pri uvajanju sem ubogala vzgojitelja in se prilagajala njihovemu delu in en dva tri vsi so bili po 3 dnevih že po cel dan v vrtcu... ne rečem, da je vse tipitopi, ko se gre zjutraj v vrtec, zdaleč ne... 9. mesec smo v vrtcu pa mulček zjutraj še vedno malo postokca (očku se vsak dan trga srce, ko mu to naredi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]), vendar so to meseci, ko naju dečko preiskuša, ampak minutka dve in že je med igračami in prijatelji... punce, saj bo šlo...
|
|
|
|