to je pa za znoret (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

tanjusi -> to je pa za znoret (4.5.2010 20:25:26)

Zadnji čas me napadajo mozolji , obilno taka sem ko kak pubertetnik... .sicer samo ob lasišču ampak je grozno.... tule vas je veliko.... kako se spopadate s takim problem

mojcaziga -> RE: to je pa za znoret (4.5.2010 20:33:24)

Sama nisem nikoli imela problemov z mozolji ipd, zdaj po 30. letu pa se mi večkrat naredi en kup tini mini mozoljčkov in najbolj pomaga res dieta - nič sladkega in čimmanj maščob. Reden piling in masaža obraza z rokavico. Zadnje pol leta imam kožo gladko kot prej dolgo ne.

lp

tanjusi -> RE: to je pa za znoret (4.5.2010 20:35:20)

ja saj sladkarije[sm=smiley13.gif], pa navadno tam okrog menstruacije ...groza...

miapia -> RE: to je pa za znoret (4.5.2010 21:15:07)

Nečista koža je največkrat posledica nepravilne prehrane, velik vpliv pa imajo tudi hormončki.

uwaga -> RE: to je pa za znoret (5.5.2010 8:17:56)

Ja saj....                             poznam problem.

Klinc pa te kreme za pomlajevanje![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

koala -> RE: to je pa za znoret (5.5.2010 11:16:29)

MOja koža špila po svoje ne glede na to kaj jem (oziroma česa ne).
Jaz se proti mozoljčkom dokaj uspešno borim z kvasovo masko, redni pilingi tudi pomagajo. Okoli menstre pa zgledam itak kot da sem v najhujši puberteti.
Pa antibakterijski puder tudi pomaga.

Salamander -> RE: to je pa za znoret (5.5.2010 12:45:47)

A si slučajno vzela SE ZGODI pri BIgBangu ??? :D

poli* -> RE: to je pa za znoret (5.5.2010 13:49:30)

Jaz se borim z mozolji, ampak drugega kot da sem na tabletah mi ne pomaga... ja žal..
Sem pa opazila, da se mi koža zelo poslabša, če jem nutelo, čokolino ali veliko mlečnih izdelkov.

Stran: [1]