Zadnji čas me napadajo mozolji , obilno taka sem ko kak pubertetnik... .sicer samo ob lasišču ampak je grozno.... tule vas je veliko.... kako se spopadate s takim problem
mojcaziga -> RE: to je pa za znoret (4.5.2010 20:33:24)
Sama nisem nikoli imela problemov z mozolji ipd, zdaj po 30. letu pa se mi večkrat naredi en kup tini mini mozoljčkov in najbolj pomaga res dieta - nič sladkega in čimmanj maščob. Reden piling in masaža obraza z rokavico. Zadnje pol leta imam kožo gladko kot prej dolgo ne.
lp
tanjusi -> RE: to je pa za znoret (4.5.2010 20:35:20)
ja saj sladkarije[sm=smiley13.gif], pa navadno tam okrog menstruacije ...groza...
miapia -> RE: to je pa za znoret (4.5.2010 21:15:07)
Nečista koža je največkrat posledica nepravilne prehrane, velik vpliv pa imajo tudi hormončki.
uwaga -> RE: to je pa za znoret (5.5.2010 8:17:56)
Ja saj.... poznam problem.
Klinc pa te kreme za pomlajevanje![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
koala -> RE: to je pa za znoret (5.5.2010 11:16:29)
MOja koža špila po svoje ne glede na to kaj jem (oziroma česa ne). Jaz se proti mozoljčkom dokaj uspešno borim z kvasovo masko, redni pilingi tudi pomagajo. Okoli menstre pa zgledam itak kot da sem v najhujši puberteti. Pa antibakterijski puder tudi pomaga.
Salamander -> RE: to je pa za znoret (5.5.2010 12:45:47)
A si slučajno vzela SE ZGODI pri BIgBangu ??? :D
poli* -> RE: to je pa za znoret (5.5.2010 13:49:30)
Jaz se borim z mozolji, ampak drugega kot da sem na tabletah mi ne pomaga... ja žal.. Sem pa opazila, da se mi koža zelo poslabša, če jem nutelo, čokolino ali veliko mlečnih izdelkov.