Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako gre postopek pri dr. Merlu 10.5.2010 17:29:37
|
|
|
|
sensi
|
Živijo! Jaz sem imela postopek pri Merlotu,je čisto odvisno od tega kakšen postopek boš imela.Jaz sem dobila drugi dan Menstruacije 1 inekcijo Menopurja in eno Depherli...nisem več prepričana kako se reče.4 dan špikanja sem imela 1 Uz pri meni je bil to ponedeljek naslednji Uz sem mela v četrtek, kjer je ugotovil, da mi folikli rastejo bolj počasi in mi je povečal doze.Pa spet ponedeljek,pa četrtek Uz in stop inekcija v soboto pa punkcija in ponedeljek ET.Vse skupaj je potekalo od 13.02 do 02.03, ko je bil dan ET. Glede ure za UZ se pa da zmenit seveda v roku njegovega delovnega časa.Lp pa če boš še radovedna ti kr vprašaj seveda, če ti bom znala odgovorit.Pa veliko uspeha.
|
|
RE: Kako gre postopek pri dr. Merlu 17.5.2010 12:57:05
|
|
|
|
golobica82
|
OOO 100x hvala!!!! Upamn,da vama je uspelo! Midva zdaj začneva, ta teden pride , pol pa akcija
|
|
|
|
RE: Kako gre postopek pri dr. Merlu 17.5.2010 14:07:04
|
|
|
|
sensi
|
Pol si pa že polna pričakovanja, kr v akcijo 100 na uro, pa čim manj, seveda kolker se da , razmišljat.Prepusti se mu in bo kar pač bo tako kot ti je namenjno. Pri nama žal ni uspelo, 8 dan ET je prišla .Nimaš kaj glavo gor in gremo v akcijo julija.Držim pesti da vama uspe.lp
|
|
RE: Kako gre postopek pri dr. Merlu 17.5.2010 17:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
A pa je za postopek pri dr. Merlu ok napotnica za dr. Reša ali rabiš novo?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?