Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zobozdravnik v Kamniku ali okolici 4.5.2010 16:23:37
|
|
|
|
Felicita
|
Kapš v Mengšu... pri njem dela zobozdravnica, ki je sicer v Kamniku za otroke (ne vem če je še, no). so pa zakon, tako za otroke kot za odrasle. glede čakalne vrste pa ne vem, še pol leta nazaj je praktično ni blo.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik v Kamniku ali okolici 4.5.2010 17:22:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Otroka v Kamniku sam k Dobnikarevi ne vpisat pa bo ok.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik v Kamniku ali okolici 4.5.2010 18:21:27
|
|
|
|
NEVA-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Otroka v Kamniku sam k Dobnikarevi ne vpisat pa bo ok. Kam pa, mi spda baje k njej, smo preseljeni, pa je ne poznam...a lahko kaj več??? Me je kar stah?
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik v Kamniku ali okolici 4.5.2010 18:26:26
|
|
|
|
nati29
|
Jaz hodim na Duplico k dr. Palčičevi, mi je fajn, za otroke pa v Kamniku baje ni noben zobozdravnik prov fajn.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik v Kamniku ali okolici 5.5.2010 9:13:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NEVA-1 IZVIRNO SPOROČILO: Otika Otroka v Kamniku sam k Dobnikarevi ne vpisat pa bo ok. Kam pa, mi spda baje k njej, smo preseljeni, pa je ne poznam...a lahko kaj več??? Me je kar stah? Ma vsaj do mene je bila blazno groba, nikoli nič proti bolečinam, ko mi je stalni zob začel izpodrivat mlečnega, pa se mlečni ni vdal in mi je stalni nižje na dlesni že ven pogledal, mi je enostavno zapičla kavelj pod mlečni zob in ga začela ven vlečt na silo (brez protibolečinskih zadev) tako da so mi solze dol tekle pa še en teden sem komi govorila potem ... tak da dokler nisem šla k študentskemu zobarju v ZD Aškrčeva (dr. Tomaž Čibej), sploh nisem vedela, da je obisk zobarja lahko tut neboleč. V Domžalah so baje fajn otroški zobozdravniki ... tak da še tam vprašaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?