|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: plenice linostar
15.5.2010 21:35:50   
Mož*
Mi smo jih tudi dobili, ampak ker je trajalo toliko časa, praktično premajhne. Ker naš toliko kaka, me zelo moti, da niso dovolj elastične v pasu.
Sicer pa bi plenice rangirala takole.
Fixies ( najboljše)
Huggies - tudi zelo dobre
Pampers violične
Hoferjeve
Pampers premium (bele)
Moltax
Baby Love
Alana
Pampers zelene

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.5.2010 7:45:16   
kalypso
js sem jih preizkusla, pa mi niso tok slabe, tud premočle niso pa sem jih nalašč pustila 1 uro dlje na ritki, ker drugače ga previjam nekje na 2-2,5 uri. Ampak ene pravite da ste jih kupile in da so v rdečem pakiranju... a je še kakšno drugo pakiranje? ker mislim, da je kolegica tudi kupile rdeče, pleničke notri so čisto bele le v pasu imajo malo vzorca, te k sem jih dobila pa za poskusit pa imajo po celi plenički levčke narisane... katere so zdaj te z levčki?

sem pa zadnič čisto po naklučju kupila pampers v oranžnem pakiranju v mullerju. ko sem malo brala forume so mamice z njimi zelo nezadovoljne, nam pa so super. so tanke, res tanke, kot papir, pa mu še niso premočile. sicer ne vem kako se obnesejo ponoči, ker mu dajem gor navadne zlene pamers, pač takole je, včasih mu premočijo, včasih ne. odvisno tudi od tega koliko pije čez dan in pa kako mu naštimam pinča v plenico, če je lepo naravnost potem mu niti kapljica ne bo šla skozi, če pa sem malo šlampšasta bo pa moker tudi že po 1 uri user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.5.2010 8:21:49   
Kika99
Tut jaz sem prejela vzorčke. Odločitev: ostajam na pamperskahuser posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.5.2010 8:53:34   
Dudica1
kalypso mi imamo mulerjeve pamperske te oranžne...baby dry,in smo zeelo zadovoljni nikoli nam še ni premočila tudi po celi noči ne...in to zelooo polulani-plenica skoraj do kolen zjutraj user posted image ...tako da samo user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.5.2010 9:09:20   
Perlica76
Mi smo jih tudi dobili,res me spominjajo na hoferjeve,le da so premalo elastične pri stegnih,sem imela občutek,da bo vse spuščalo,no pa ni user posted image !Smo pa zadovoljni s hoferjevimi,so ful fajn in poceni!

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.5.2010 15:25:32   
modrasmotka
mi smo jih dobili v petek.ostajam na pamperskah in babylove!!
za probo sem naročila vzorec.pa nisem zahtevna ampak mi ne odgovarjajo

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?