|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek
14.7.2005 12:32:34   
petra.horzi
oj
sm gledala po iskalniku po prejšnih temah pa nism najdla čist odgovora na problem
dons zjutri k sm šla na wc, sm opazla na hlačkah rjav izcedek, blo je mal, pa pol nism nč več opazla
drgač pa nimam kšnih težav (k sm enkrat mela vnetje me je pekl pr uriniranju)
a mislte da bi mogla it h G? (pregled mam 25.7.)
al ni to nč posebnga?
mal me skrbi, k sm učeri brala da ni dobr zanosit takoj po prenehanju jemanja kt, ker je več tveganja
zdej me je pa strah!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rjav izcedek
14.7.2005 12:54:51   
mala važička
Glede zanositve po prenehanju KT je takole:
Nekateri pravijo da je potrebno počakati 3, 6 ali celo več mesecev, nekateri pa da nikoli ni bilo dokazano da bi bilo zaradi tega lahko narobe in da lahko otroka načrtuješ takoj.
To je tako kot s pitjem kave. Jo ravno ne priporočajo med nosečnostjo ni pa dokazano da bi kaj vplivalo na plod. Vse skupaj je bolj preventiva. Saj tako mi je ginekologinja razložila.

Glede izcedka, sem ga tudi jaz imela prvič v desetem tednu (vodeno rdeče barve) in sem bila na urgenci. Tam mi je rekla da naj drugič pridem samo če krvavitev ne preneha oz. če nekaj časa teče (če imaš samo izcedek in potem še kakšno kaplico ni nič narobe).
Naslednji dan sem šla pa še k svoji ginekol. in mi je rekla da je verjetno samo kakšna žilca počla.
No danes sem pa spet imela izcedek (13t-rjav, gost)in sem se tudi ful ustrašla ampak potem ko sem šla spet na wc sem imela če čist malo zdaj pa nimam več. Tko da če danes ne bom imela več se ne bom sekirala in delala panike drugač bom pa takoj gin. poklicala.

lp,Katja

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   rjav izcedek
14.7.2005 12:55:44   
Gina
Če je samo malo, ni hudega, če pa bi se ti stopnjevalo, pa moraš takoj h G! To nima veze s KT. Lahko si se kaj preveč fizično naprezala ali pa si se kaj razburjala, ker ko nivo hormonov pri tem pade, telo v najhujši fazi lahko tudi neha vzdrževat nivo hormonov, pa lahko pride do ss. Obstajajo še druge verjetnosti, ampak zdajle ne bi o njih. Če je bilo samo čisto malo in je nehalo, ni nič hudega, če pa se ti pojavi več, pa resnično takoj h G, tudi k dežurnemu, če tvoj ne bi delal takrat.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   rjav izcedek
14.7.2005 13:23:02   
smrka
Ko prenehaš piti KT lahko zanosiš po 3 mesecih, to mi je rekel G.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   rjav izcedek
14.7.2005 13:59:55   
petra.horzi
to da lahko zanosiš po treh mesecih mi ne pomaga zdej:)
ker jz sm že noseča, in to po prvem mesecu po prenehanju jemanja kt
:)
sj zdej ni več tega izcedka
upam da se ne bo ponovil
bom pa vseen povedala G k bom mela pregled, za vsak slučaj če bo še kdaj tko da me ne bo več skrbel
hvala
lp

Neposredna povezava do sporočila: 5
   rjav izcedek
14.7.2005 14:03:20   
nana 27
Se strinjam z Gino. Krivo je lahko tudi razburjenje, spolni odnos, pretiran napor, stres, glivice..

Poskusi se pomiriti in malo počivati, če je bil temu kriv napor. Samo najbolj veš. Če se hočeš pomiriti in v miru spati, se pa le pojdi pokazat k svojemu G. Mislim, da tu nimajo nobene veze KT. Hormoni iz KT izginejo v enem tednu po zadnji tebletki. Problem je lahko stanjšana sluznica, ki povzroči, da ne pride do dobre vgnezditve. Če je temu tako in bi imela daljše in dolgotrajne krvavitve oz. izcedke pa ti G lahko predpiše dabroston ali nekaj podobnega.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   rjav izcedek
14.7.2005 14:19:38   
mauri
Sama sem pred približno tremi tedni imela rahlo rjavkast izcedek (17t5d). Šla sem na urgenco, ker moja g. ni delala. Tam me je pregledal prijazen g. in ugotovil da z :duda: ni nič narobe. Verjetno je bila samo kakšna bakterija. Predpisal mi je tetraboraks za 7 dni, jemala pa sem ga samo 4. Izcedek je že po prihodu iz urgence izginil. Tako da po moje ni panike, dokler je izcedek svetlo rjave barve in ga je malo.

Upam da bo vse o.k.!

Lep pozdravček!
mauri

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?