Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a se bo kera prjavla? :) 4.5.2010 17:26:16
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: čili aUČ. mE boli samo da POMISLIM NA OPERACIJO. Je to samo za ženske varianta? Neeeee , tudi za moške .Jaz se bom prijavil! Naša bo potem imela nadstandart!
|
|
|
|
RE: a se bo kera prjavla? :) 4.5.2010 17:27:09
|
|
|
|
ZARA
|
Kaj boš pa popravil? Ego?
|
|
RE: a se bo kera prjavla? :) 4.5.2010 19:32:54
|
|
|
|
Anonimen
|
imela bo moškega z lasmi
|
|
|
|
RE: a se bo kera prjavla? :) 4.5.2010 20:01:50
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop imela bo moškega z lasmi Tudi sedaj ga ima... z lasmi ,čeprav je sem pa tja kakšen siv...
|
|
|
|
RE: a se bo kera prjavla? :) 4.5.2010 20:06:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop imela bo moškega z lasmi Tudi sedaj ga (še) ima... z lasmi ,čeprav je sem pa tja kakšen siv...
|
|
|
|
RE: a se bo kera prjavla? :) 4.5.2010 22:09:46
|
|
|
|
čili
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: čili aUČ. mE boli samo da POMISLIM NA OPERACIJO. Je to samo za ženske varianta? Neeeee , tudi za moške .Jaz se bom prijavil! Naša bo potem imela nadstandart! ampak mene resno zanima, se ne hecam, lej
|
|
|
|
RE: a se bo kera prjavla? :) 4.5.2010 22:34:26
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: čili IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: čili aUČ. mE boli samo da POMISLIM NA OPERACIJO. Je to samo za ženske varianta? Neeeee , tudi za moške .Jaz se bom prijavil! Naša bo potem imela nadstandart! ampak mene resno zanima, se ne hecam, lej Ne vem ,če je to samo za ženske varianta ampak me ne zanima ,ker sem ful proti lepotnim operacijam razen v ekstremnih primerih.
|
|
|
|
RE: a se bo kera prjavla? :) 5.5.2010 8:28:05
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: čili IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: čili aUČ. mE boli samo da POMISLIM NA OPERACIJO. Je to samo za ženske varianta? Neeeee , tudi za moške .Jaz se bom prijavil! Naša bo potem imela nadstandart! ampak mene resno zanima, se ne hecam, lej a ti bi kar svojga poslala, porihtat? sam ni slaba ideja....a mozgane se da tudi????
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?