Prejle sva jih z mami nabrali enih 50 komadov, lepih, mladih, da bi kar surove jedel. Torej, če ste kaj gobarja, v gozd, pa našpricat se proti klopom ;)
U, teja, ko sva bla mirdva na poročnem potovanju, sta se njegovadva zastrupila z gobami :smajli ki molze in zraven bruha: Sta končala na srečo samo pri spiranju želodca.
ja seveda ce oponasas esmeraldo, ona se je sam setala okol pa se slepa je... mors zijat v tla marbt pa kaj najdes... no... jest tud nikol nc ne najdem :)
ZARA -> gobarji! gobe rastejo (14.7.2005 11:42:32)
smrka, a dol moram gledat? Dej nehi no, nisem vedela....sam pol boš ti kriva, če vse smreke podrem z svojo obilno malenkostjo, ker ne bom naprej gledala:)-
No saj zdaj sem pa jest ugotovila zakaj ne najdem gob! ker jest tud se neupam gledat v tala, jest gledam bl okol sebe, da me nebi kak medved zacopatu, ker jih imamo na nasmu koncu kr velik. 8)
Tako velike jurčke, jurje, kot sva jih danes z mami našle, bi verjetno še slepec...če druzga ne, bi se spotaknil obnje - ene dva sta prav pol- kilska :)-
Ja tudi pri nas rastejo bojdakot gobe po dežju. Zdaj bojo spet mariborčani s svetilkami ob štirih po gozdu hodili. :)- :)- Grem danes pogledat, vampovem zvečer, če je kaj blo.
Albina, sem te glih hotla vprašat, če kej rastejo, ker mamo na Dolenjskem vikend in jih je včeraj moja teta ful v Suhi krajini nabrala. Moram hitr mami poklicat, naj gre ven z vinograda, pa hitr v hosto. :miska: