kopanje novorojencka LINOLA FETT N oljna kopel (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

djjaka -> kopanje novorojencka LINOLA FETT N oljna kopel (3.5.2010 20:55:39)

Pozdravljeni,

Ali ima kdo izkušnje pri kopanju dojencka z LINOLA FETT N oljna kopel ?
Tega nama je danes predlagala pediatrinja saj pravi da mazanje z mandeljnim oljem po kopeli ni dobro za otroka.

Otroka ki je se nedonosencek in star 1 teden zaenkrat se umivava s krpico in ne veva koliko je potrebno dodati tega olja v vodo, v katero nato namociva krpico in umivava otroka.
Koliko je potrebno dati tega olja v pol litra posodico napoljnjeno z vodo?

hvala za odgovor [sm=smiley1.gif]

m_o_i -> RE: kopanje novorojencka LINOLA FETT N oljna kopel (3.5.2010 21:04:15)

ce ne pise na embalazi, ti pa naj pediatrinja pove - sej ti je ona to predlagala,ane!?

manna -> RE: kopanje novorojencka LINOLA FETT N oljna kopel (3.5.2010 21:53:49)

Eno kapljo olja. Pa ne komplicirajta preveč. 

moci -> RE: kopanje novorojencka LINOLA FETT N oljna kopel (4.5.2010 8:11:13)

če se prav spomnim je priložen dozirni zamašek in na embalaži piše, kako doziraš.
sicer se pa strinjam s predhodnico, malo kapni, pa je.

sanelaa -> RE: kopanje novorojencka LINOLA FETT N oljna kopel (4.5.2010 9:39:01)

Jaz bi ti priporočala samo vodo..............saj v končni fazi dojenček ne more biti umazan, to je ravno toliko da ga malo osvežiš, potem pa samo pregibe oz. kritične dele malo namažeš s kakšnim losionom, oljem.......

yenny -> RE: kopanje novorojencka LINOLA FETT N oljna kopel (4.5.2010 9:56:57)

Mislim,da je bistvo teh oljnih kopeli,da je otrok v njej 5-10 min.in potem tudi dejansko opaziš,da je koža drugačna,kot bi bila v oljnem ovoju.
Navodila so priložena in dozirni lonček tudi.
Jaz dam tam nekje polovico lončka za polovico banjice v kateri se potem namaka,po kopanju pa samo popivnaš z brisačo,ne brišeš in drgneš,ker potem vse odstraniš.
Meni je Linola Fett všeč in tudi koža je pri naši precej lepša in bistveno manj suha!

Stran: [1]