bambi -> oktober (14.7.2005 16:02:39)
|
Punce, nič se sekirat zaradi kg, jaz sem jih pridobila 11. torej sem rekorderka...... :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pa ko vsakemu povem koliko sem se zredila, me vsak vpraša: Ja kakšna si pa bila prej:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:, če še sedaj tako drobno zgledaš....... Ne vem, meni se zdi, da sem kot balon, res pa mi je tebuh fejst zrastel, je še sestra včeraj na pregledu rekla, ko mi ga je merila...... Sem bila tudi na merjenju sladkorja in to celi dan, zjutraj na tešče sem morala popit eno zelo sladko stvar, mi je bilo potem kar malo slabo, potem so mi pa vsako uro vzeli kri in urin...... Ob 13h sem dobila komaj kosilo, vmes sem skoraj že skupaj zlezla in ne da imam povišan sladkor, imela sem ga celo premalo, tako da mi je sestra rekla naj grem hitro kaj pojest..... Moja razlaga: HURA, moram jest čokolado :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, da ne bi imela slučajno premalo sladkorja v krvi ;););););););) Glede popkovine so me tudi potolažili, ker sem jaz tako gnjavila in mi je rekla G, da ima to večina otrok, sploh sedaj ko se še obračajo in ni prav nobene nevarnosti, samo, da to ne povedo vsaki...... ravno zato, da ne bi zagnala takšne panike kot jaz, ker to še nič ne pomeni..... pomembno je, kje je popkovina tik pred porodom. V glavnem, v soboto gremo na morje in že komaj čakam :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|