Kakanje v kahlico (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mala Zala -> Kakanje v kahlico (14.7.2005 10:59:43)

Kolegica ima skoraj triletno hčerkico, ki že od drugega rojstnega dne hodi lulat na kahlico, kakat pa nikakor ne. Vedno pove, da jo tišči, tako da ji nadene pleničko in opravi potrebo v njo.

Imate kake izkušnje s podobnimi primeri? Poskusila je že vse mogoče, pa je ne more in ne more prepričati:-)

V njenem imenu hvala za odgovore in lp!

SABILA -> Kakanje v kahlico (14.7.2005 11:04:03)

edino kar lahko povem da imamo mi (oziroma moja sestrična) identični primer. stara je pa enako kot hčera tvo je prijateljice, in pove da jo kakat tišči a hoče olaničko gor. :)

a gre za isto osebo? :)-:)-

SABILA -> Kakanje v kahlico (14.7.2005 11:05:54)

:ups:OLANIČKO=PLANIČKO :ups:

KatjaP -> Kakanje v kahlico (14.7.2005 11:11:24)

Tudi moj bratranec je imel identičen problem. Rešili so ga tako, da so tamali rekli, da nimajo več pleničk, da je že prevelika in da tako velikih se ne da kupit. Da bo mogla kar na kahlico hodit, ker v trgovini takih ne prodajajo. Bil je sicer nekaj časa jok potem se je pa umirila. Tako sem tudi jaz svojega odvadila plenic ponoči.

Pia73 -> Kakanje v kahlico (14.7.2005 11:51:56)

Za veliko takih primerov sem slišala. Po moje je otroka nesmiselno silit. Ko to preraste tako sam pove.

Ena moja sodelvka je imela vnuka, ki je to počel in so mu rekli, da do morja do katerega je bilo še par mesecev lahko, potem pa ne več. Skratka šli so na morje, tamal ni upal kakat in je bil tako zaprt, da so imela zaradi tega resne probleme,....

Druga sodelvka pa ima hčero, ki je tudi to počela, pa je bilo kar neugodno saj zaradi tega velikokrat kam niso mogli iti, ipd. Njej pa je pomagalo, ko ji je enkrat, ko so bili zunaj in je hotela domov po pleničko pa je to slišal en starejši sosed rekel; tako velika si že pa še kar rabiš planičko? Sodelavki je bilo hudo a nič več, ko se je izkazalo, da od takrat naprej tamala ni več želela planičke.

Stran: [1]