SaaS -> RE: majhen otrok in klima (3.5.2010 21:50:49)
|
Jaz jo uporabljam doma in v avtu. Jo imamo že nekaj poletij in smo se lepo navadili. Se strinjam, pravilno jo je treba uporabljat in potem ni problema. V stanovanju jo imamo locirano tako, da ne piha direktno na sredo dnevne in jo imamo lahko ves čas prižgano. Razen ko sedimo za mizo, jo ugasnem, ker tam pa se jo direktno čuti, da piha. Naštimano jo imam pa na 25°C, ne manj. Se mi zdi dobro prej res premislit, kam jo montirat, kje se boste zadrževali itd. Ker če jo imaš tako, da piha točno na mesto, kjer se otroka igrata potem res ni fino in res ne moreš imeti prižgane nonstop... Tudi v avtu jo imamo prižgano med vožnjo. Spet nikoli nimam na 21,22°C, ampak na 25,26°C. Kot so že nekatere omenjale, le nekaj stopinj hladneje kot je zunaj, (ne nekaj stopinj hladneje kot je bil ogret avto na soncu). In ne piha nikomur direkt v glavo, to tudi pazim. Se pa vseeno strinjam, da se lahko prehladi zaradi tega. Jaz sem že staknila angino tako. Ne samo enkrat. Sem prepričana, da od tega. V lokalu sem sedela, tako da je pihalo direktno vame. Naslednji dan grlo grozno...
|
|
|
|