Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
v vrtcu Pod gradom imajo šele naslednji teden sestanek komisije. Tko da bomo še mal na trnih. Je pa baje ogromno takih, ki so že več kot dve leti ljubljančani, tako da je spet verjetnost, da nam zaprejo vrata pred nosom
V vrtcu Šentvid je komisija včeraj zasedala in naj bi dobili odločbe naslednji teden. Niso pa želeli povedati, koliko točk je bilo potrebno za sprejem v vrtec.
Da še jaz poročam, če se tukaj zbirajo informacije o odločbah - vrtec Ciciban, komisija bo naslednji teden, odločbe predvidoma začnejo pošiljat konec naslednjega tedna. Informacij o št. potrebnih točk še niso imeli.
v vrtcu miškolin je potrebno imeti 75 točk..odločbe konec tega ali začetek drugega tedna
o, groza, kar zvilo me je, ko sem to prebrala. Sploh ne upam poklicat, pa vprašat, ker imam ful slab občutek... A katera ve, kako bo potekal naprej postopek, ko boš dobil zavrnitveno odločbo iz vrtca, ki si ga izbral na 1. mestu? Če so vsi vrtci polni že v prvem krogu, itak v vrtcu, ki si ga napisal pod drugo izbiro, ne bo mesta Valjda imajo prednost vsi tisti, ki so ga napisali pod prvo izbiro. Zato smo mi obkrožili še tretjo izbiro - kamorkoli. Ampak zdaj me je še to strah, da ne bo nič. Jao...
V vrtcu Šentvid je komisija včeraj zasedala in naj bi dobili odločbe naslednji teden. Niso pa želeli povedati, koliko točk je bilo potrebno za sprejem v vrtec.
tudi jaz sem ravnokar klicala v vrtec Šentvid (probat ni greh ), pa je rekla gospa, da bodo odločbe odposlali v petek in jih lahko pričakujemo v pošti v soboto...samo za info
A katera ve, kako bo potekal naprej postopek, ko boš dobil zavrnitveno odločbo iz vrtca, ki si ga izbral na 1. mestu? Če so vsi vrtci polni že v prvem krogu, itak v vrtcu, ki si ga napisal pod drugo izbiro, ne bo mesta Valjda imajo prednost vsi tisti, ki so ga napisali pod prvo izbiro. Zato smo mi obkrožili še tretjo izbiro - kamorkoli. Ampak zdaj me je še to strah, da ne bo nič. Jao...
Ja, tako je - če je vrtec zapolnjen s "prvoizbiraši", "drugoizbiraši" izvisijo. Gospa šefica v našem vrtcu (kamor hodi strejši, zdaj pa skušamo vpisat še malega) je rekla, da je toliko otrok vpisanih, da upoštevanje druge izbire letos sploh ne pride v poštev, ker je itak že vse polno po prvi izbiri. Nekaj malega možnosti je, da dobiš po varianti "kamorkoli", pa tudi tu ni bila ravno optimistična...
Glede teh šifer, ki smo jih dobili na dom za svojega otroka: A kera ve, kje je ta link, kjer dejansko lahko prečekiraš a je tvoj otrok dobil vrtec ali ne?
vrtec Vrhovci v četrtek,petek pošta....odločba... je rekla pomočnica ravnateljice da je ogromno zavrnjenih za 1.star.skupino:((
katera ve koliko točk potrebnih?mi jih imamo 80...otrok junija 2leti:)
Super ...torej ta vikend resno začnem iskat alternativo. Mi jih imamo malo čez 70.
a alternativ mate 70...