Ali ste rodile bolj zgodaj? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Anonimen -> Ali ste rodile bolj zgodaj? (3.5.2010 5:43:14)

Dan...eno vprašanje, sem v 34 tednu in na zadnjem pregledu je bilo ugotovljeno da je otroček že zelo nizko dol. Ali ste zaradi tega morebiti rodile kaj prej? Mene ni so kr malo prestrašili, je pa res da tudi pri miru nisem nič...

lp

Anonimen -> RE: Ali ste rodile bolj zgodaj? (3.5.2010 6:59:40)

Dol nizko samo po sebi ne pomeni nič

Martinčka -> RE: Ali ste rodile bolj zgodaj? (3.5.2010 11:59:31)

Jaz že ves čas nosim nizko pa ni to nobeno merilo da bi prehitro rodila... bolj je merilo dolžina MV! Če imaše tega krajšega od 2 je pa če se ne motim lahko večja možnost za prezgodnji porod... ampak glede na to da si že daleč te nima biti kaj strah!

katra55 -> RE: Ali ste rodile bolj zgodaj? (3.5.2010 17:12:37)

Jaz sem nosila zelo nizko, pa sem rodila 9 dni čez rok. 

Pinkyca -> RE: Ali ste rodile bolj zgodaj? (14.5.2010 21:49:47)

jaz sem rodila v 37.T pa sem bila 2 dni pred porodom na rednem CTG-ju in so mi rekli, da še dolgo ne bo nič, no potem je pa voda odtekla ... tudi jaz sem nosila precej nizko

Renesme** -> RE: Ali ste rodile bolj zgodaj? (15.5.2010 7:10:09)

no jaz sem pa nosila visoko, še med porodom je bila njena rit pod prsmi, pa sem rodila 14 dni prej!

katy83 -> RE: Ali ste rodile bolj zgodaj? (15.5.2010 12:38:52)

meni pa so že v 3.mesecu nosečnosti rekli, da nosim bolj nizko in da bom verjetno prej rodila. da se moram čuvat, pač čim več počivat.
Rodila sem 1 mesec prej, ampak mislim da je to spet odvisno od vsake posameznice. Ni nujno, da prej rodiš, če nizko nosiš.

Stran: [1]