fiška33 -> RE: Majčice 2010 - 3. del (4.5.2010 16:25:49)
|
Lep pozdrav [sm=smiley1.gif] Tudi jaz sem danes s pregleda(na dan PDPja), ki je bil precej pritiskdvigajoč [sm=smiley1.gif]. Pa še [sm=love.gif] mi je uspelo ušunjat zraven na ctg [sm=smiley1.gif], da sva malo tolmačila kratice na aparatu [sm=smiley36.gif]. Mislim, da je bil to že moj peti ctg in prvi, kjer so se pri popadkih risali že lepi hribčki [sm=bravo.gif], ki jih pa jaz nisem čutila, čeprav jih je bilo nekaj tudi do vrednosti 70. Sem zadnjič tri do 40 veliko bolj čutila. Ima katera že izkušnje, kake vrednosti so tisti, čisto ta pravi, boleči popadki? No, sestra mi je zmerila pritisk in spodnji je bil 110, zgornjega se ne spomnim. In mi je rekla, da mi ga ne bo zapisla, če ne me bodo ziher noter obdržali [sm=smiley1.gif]. Pri drugem merjenju je bil drugi malo pod 100. Kasneje, ko je dr. pregledal list z grafi, smo ponovili merjenje in mi je pokazalo 169/109 [sm=smiley1.gif](drugače sem imela skoraj celo nosečnost prej prenizkega kot previsokega). Ob ponovnem merjenju čez 20 min in dodatnem pregledu urina za bljakovine, smo zaključili z 158/96. Doma sem samo zato, ker je bil urin OK, Vesnin utrip tudi cca OK, čeprav je 3/4 ctgja prespala [sm=smiley36.gif], pritisk pa si moram merit 5x na dan - ure niso nič določene. In če bomo prekoračili mejo 145/95, naj pridem takoj nazaj. No, doma sem si prejle že namerila boljši rezultat, 129/91. Upam, da se bo tako obdržalo, popadki se pa zaradi mene lahko krepko pojačajo [sm=jezicek.gif]. Mubi, v MB nas na ctg naročajo 1x na teden, kjer tudi zmerijo pritisk, opravijo še kak UZ, oziroma pregled odprtosti. Po PDPju so ctgji 2x na teden. Hvala za pikapoke, tudi vam jih pošiljam nekaj [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] Ja, še eno vprašanje... dragi mi ne pusti več vozit, pravi, da je nevarno, da dobim kak močnejši popadek ... kako mate ve to rešeno? [sm=smiley1.gif] LP
|
|
|
|