Angel_Tian
|
Pozdravljene punce, evo, že izpolnjujem obljubo in se hitro javljam Moj dragi je namreč iz nočne in lepo spi. Lina tudi ima spet enega od njenih lepotnih počitkov, patronažno sva tudi že odpravile. Cote obešene, zajtrk za mano... vse gre po planu Zize mi je zjutraj skoraj razneslo, ker mala ni bila ne vem kako lačna ponoči. Sem si eno mogla kar na pumpico spraznit, na drugo sem pa Lino obesila Je moj rekel, da če bo šlo tako naprej, bomo še Tianu čokolino kar s tem mlekom delali Aja, tale naš ati je tak zalublen v svojo pupo. Ji je danes obljubil, da ji bo vse kupil, pa izpit za avto ji bo plačal in potem avto kupil No, potem bodo taki Tianovi stroški na mene padli ali kako? Aja zivepo, zate (no, saj za ostale tudi) informacija. "V predšolskem obdobju ima otrok pravico do šestih obiskov patronažne sestre v prvem letu starosti ter enega obiska v drugem in enega v tretjem letu starosti..." To piše v Vodniku po zdravstvenih pravicah otrok, mladostnikov in mladostnic - knjižica, ki jo izdaja Unicef, dobite jo pa tak v P. mubi - si pa ziheraš, da prideš danes še nazaj domov? milena - si rekla, da imaš doma tehtnico. Koliko se ti pa dnevno poredi Ožbej? 20 g na dan je dovolj, toliko pa sigurno nabereta skupaj Hmmmmm vozičkanje - mi smo v bistvu dnevno malo na terenu, vozičkat bom pa šla malo danes, če ne bo preveč pihalo. Otročka pa jaz nikoli ne oblačim preveč, raje vzamem deko in pokrijem, če bi slučajno dete imelo preveč hladne roke ali noge. Ampak tu ne bom pametovala, ker je od otroka do otroka različno. Mi smo pač očitno vsi malo bolj "topli". Sem se pa okrog tega že pri Tianu s taščo skregala, ker ona bi ga mnda v zimski kombinezon dala sredi poletja, sploh če je malo zapihalo, je delala takoj paniko. Delaj to po občutku, ne poslušat drugih (tudi mene ne ). Obleči tako, da lahko vedno kaj še slečeš in vedno kaj še navrh oblečeš zivepo - saj bo tvoja pupa tudi kmalu ven pokukala. Držim pesti in ti pošiljam In če tebe ne uboga, naj pa mene in naj te recimo danes ponoči peljejo rodit Vrtec - mi smo tudi že mogli javit za počitnice v vrtcu. Tian bo doma od 19.7. do 20.8. V tem obdobju bo namreč tudi moj imel očetovskega in redni dopust, tako da bomo takrat bolj skupaj. bubolin - dovolj ponavljanja za danes. Idi zaj še rodit jolcica - a kreme ali pa še boljše, če je olje, nič ne pomagajo proti srbenju? katja - za one čisto taprave popadke. Ne se več predolgo mučit punce, da ne boste junijke postale