Meemee -> RE: Majčice 2010 - 3. del (22.5.2010 10:56:56)
|
Dobro juuuutrooooooo [sm=smiley36.gif] Sonček je, pa sem tako vesela, da bi kar skakala (če bi lahko, seveda) [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Gromska - sem skoz čakala kdaj pride sms (res sem mislila, da si šla rodit [sm=smiley36.gif]) IZVIRNO SPOROČILO: Mubi meemee Ja v Postojni mam to. Ja če sm prou razumela, je pač visok pritisk sam ni še kritičn, pa itak je z otrokom vse ok, tko da kao ni "panike za preplah"... neki v tem smislu....pa kao k sm sam 1cm odprta, da to še sploh ni zrelo za v porodno in me pač ne bojo mel tm....ne vem, sej bom vidla kaj se bo dogajal.... Vprašam zato, ker ko so mene sprejeli v P (zaradi čudnih krvnih izvidov) so mi skoz kontrolirali pritisk in če bi imela višjega kot 130, bi mi sprožili porod. So rekli, da je vse, kar je višje od 135 precej nevarno. Tako da me čudi, da te niso zadržali in malo opazovali. Upam, da si zdaj super [sm=pikapoka1.gif], vsake toliko časa si pa le izmeri pritisk [sm=smiley2.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] novopečeni mamici [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] in [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif], da (nas) gre danes kar nekaj [sm=nosecka.gif] rodit [sm=smiley36.gif] Sicer pa ugotavljam, da imam jaz vsako jutro drisko. Pa včeraj zvečer, ko je [sm=duda.gif] kolcal, sem ga čutila tako zelo spodaj (prej sem vedno drugje čutila utripe). In sem si mislila "No, zdaj bo pa voda šla". Hja, [sm=duda.gif] je potem nehal kolcat, jaz sem pa zaspala [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Zdajle grem pa malo na sončka [sm=bravo.gif]
|
|
|
|