Angel_Tian
|
Evo, večer je tu in komaj sem uspela prit nazaj do vas meemee - 9 mescev gor, 9 mescev dol. Tak se dela ja, čeprav mislim, da večina punc ne rabi celih 9 mescev za dol zivepo, moi - nič ne bomo na starši čvekamo. Me bomo kar majčice 2010 ostale Tu je najbolj sigurno, da se najdemo hehehe. kati - ja tole je pa zanimivo ja, kam dat prvega otroka med našim bivanjem v P. Jaz imam na srečo dogovorjeno z mojimi starši, ampak Tianu pa še tudi nisem spakirala potovalke. No, svoje še tudi nisem. Zaenkrat ima vse pripravljeno samo še naše nerojeno dete Mene je danes ponoči tudi nekaj mučlo, ampak sem "obtožla" za to kar včerajšnji izlet. Sem pa malo cviknila, da bi mogla it pakirat. No, na srečo sem še doma in čisto ok moi - ti si kar nek fenomen okrog tega mrtvenja aprilčica - sladoled enostavno spada na nosečniški jedilnik in si ga je treba redno privoščit. S kg se pa nimamo kaj za obremenjevat, smo se majčice že dolgo nazaj tako odločile Iiiiiiiii, zdajle komaj sem videla, da si imela isto kot farina na 30.4. PDP, ampak ona se je k nam že kar hitro prišunjala Očitno je že zgodaj bila odločena, da bo raje maja šla rodit sky3 - a tebe tudi mrtvičenje muči? Hmmmmm, a to tolk zatekate ali od česa to tako pride. Na srečo mi ta težava ni poznana, mora biti pa kr neprijetno petruscha - ja super si no Poleg svojih skrbi v hiši imaš zdaj na grbi še skrb za sosedove psiče Huh, tole s postlco pa čisto predolgo traja. Si preverila v trgovini, kako je na tem? Daj jim malo ognja pod nogami naredi. emibu - poslušaj nas in ne nabavljaj pasu. Raje potem s tvojim spet oblikujta linijo z "večerno telovadbo" Sladoled jaz jem trgovinski in netrgovinski. Je pa seveda oni netrgovinski kremasti od šiptarja veeeeeeeeliko boljši pa nehaj se že s temi popadki obremenjevat. Še vsaka je vedela, kdaj je mogla resno it. Celo jaz, ko sem začetek popadkov tudi z nahlajenimi jajčniki zamenjala strelkica - tole detece te pa resno heca ja, nekam neodločno je milena - ?????????????? kje je tole naše dekle? Je šla rodit? aninchy - dobro si se ti tole na zokne spomnila, smo že čisto pozabile Moji danes so svetlo modri, taki nizki. Drugače pa bomo zdaj počasi že bolj brez zoknov, vsaj jaz no. Meni je kar naprej vroče, sem že čisto poletno razpoložena zivepo - uuuuuuuuuu, še na morju v zoknih? Meni se kr zmeša. Pa nekak mi ne deluješ tako zmrzljivo no. Saj res, kje je barvar? Kar nekaj punc je danes pogrešanih tule aprilčica - oprosti, ker se smejim, ampak me tole na čakanje, da voda odeče tako nasmeji. Meni pa je to zadnje kar si želim, sploh če sem kje na terenu Tole z zokni je pa dolga zgodba Pač kot lahko vidiš, zelo pridno čvekamo in nekatere punce je to malo motilo, ker v naš pogovor spadajo tudi "nenosečniške" teme. Me sicer nismo tega mnenja, ker čisto vse kar spada k nam, spada med nosečniške teme, glede na to, da smo pač noseče ane. In tako smo si začele tudi pisati, kakšne zokne ima katera na sebi - gola zajbancija julka - iiiiiiiiiiii, dobrodošla doma in mali seveda tudi Zdaj pa le lepo jejta, spita in se cartajta, da zdrava ostaneta. bribiki - tudi tebi in mali vse naj, da boste takole uživali še dalje Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa za mileno in Ožbeja. Čestitke. je šla punca kar na svoj PDP pod nož sabri - veliko sreče za jutri, če si se pač že odločla za it rodit Aha, aha, vidim, da je barvar le še tu fiška - a ti boš tudi jutri rodila? Ja lepo ste se to odločle punce no Evo, komaj sem vas upsela predelat, moj tudi že živčka, ker mora sam gledat tv. Grem pod tuš potem pa se malo cartat Lahko noč, pa mirno seveda