|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
17.5.2010 9:08:31   
Armstrong
Pozdravljena Anerin, jaz jemljem Tifol že nekaj mesecev. Lačna sem ves čas, pa opazila sem, da če po malem ves čas nekaj jem, ni nobenega ugovarjanja želodca (ki me rad opozori nase, čeprav velike slabosti nimam). Trudim pa se, da bi jedla čimbolj raznoliko in seveda zdravo, čeprav čez sladoled ga niuser posted image .

Agataema, danes sem oblekla kavbojke, nastala pa je težava, ko sem hotela zapeti pas in sem obazila, da ga kmalu ne bom več moglauser posted image . Malo sem se zredila, ker kar jem in jem, seveda gre vse v trebuh, pa še napihnjena sem ko balon.

(odgovor članu anerin)
Neposredna povezava do sporočila: 201
17.5.2010 9:10:05   
agataema
Briljantina, morda bi si kupila Magnesol od Krke za prebavo. Nosečnica naj bi itak na dan "pojedla" 1000 mg magnezija, pa ga s hrano ne dobimo toliko. Jaz sem prejšno nosečnost ves čas ali pila Donat ali pa Magnesol. Druge Magnezijeve šumečke niso ok, ker imajo vse neka barvila in umetna sladila, Magnesol je pa ok. Sicer ni ful dobrega okusa, ampak se ga navadiš pit, ker prebava se ponavadi s trajanjem nosečnosti le še poslabšuje.

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 202
17.5.2010 9:11:55   
agataema
Armstrong, meni tudi ni jasno kaj je s tem trebuhom. Zdaj sem v 5t in imam tak trbuh kot v 14t v prejšni nosečnostuser posted image . Tudi meni dela problem gumb na hlačah.user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 203
17.5.2010 9:16:00   
briljantina
agataema - očitno nas je kar nekaj, ki že imamo težave z zapenjanem hlač. user posted image  Imate kakšne izkušnje, kakšne hlače bi kupile? Za doma niti ni problem, pri meni je težava služba, ko moram biti nekoliko bolj urejena. Lahko tudi kakšne luštne športne hlače.

Hvala za informacijo o Magnesolu, bom poskusila. Upam, da se dobi v vsaki štacunci.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 204
17.5.2010 9:20:24   
Arwenko
briljantina, Magnesol se dobi v lekarni. Jaz sem si ga kupila, pa ga še nisem začela uporabljat. 

Neposredna povezava do sporočila: 205
17.5.2010 9:20:55   
briljantina
Hvala Arwenko!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 206
17.5.2010 9:31:57   
jmpolona
Alo.
Čestitke spaghetek in anerin user posted image user posted image

Jaz tudi poskušam vse pojest - in čimveč sadja in zelenjave in čim manj sladkega - kar mi ne uspeva ravno user posted image
Pazim pa pri suhih zadevah (hvalabogu mi tudi drugače ne ustrezajo) in zelenjavi iz domačega vrta (toksoplazmoza). Baje bi pa morale pazit tudi pri: krem rezinah, majonezi, jajčkah na oko ipd. To mi je ena zagnana prijateljica svetovala že v prvi nosečnosti, sam to pa nisem čisto upoštevala user posted image .

Drugače pa jem Neo vin (priporočam - sem imela malo železa in sem jemala neovin, se mi je super dvignal pa še omega 3 je poleg - za možgančke naših pikic) in tifol.

Glede trebuha - v drugo imam tako velikega, da ni šans da bom skrivala do nuhalne - bo treba kar kmalu povedat ali pa potrpet ob pripombah o tem kako sem se zredila user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 207
17.5.2010 9:35:49   
agataema
Jaz sem vas ravno to hotela vprašat, ali ste že oz. kdaj boste povedale in komu najprej?user posted image  Jaz sem v prvi user posted image  počakala do nuhalne, kaj naj pa zdaj s tem velikim trebuhom?user posted image

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 208
17.5.2010 9:53:36   
Arwenko
Midva sva povedala staršem, pa dve dobri prijateljici moji vesta, to sva takoj pač po pozitivnem testu, ker za njih vemo tudi, da nama bodo stali ob strani, če gre kaj narobe. Ostalim ožjim sorodnikom, bomo po pregledu, drugim pa niti ne mislim kaj ekstra povedat, bodo že opazli user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 209
17.5.2010 9:57:14   
briljantina
Midva sva tudi že povedala staršem, pa v službi me neprestano gledajo v trebuh, rečejo pa nič. user posted image  Tako da bi še počakala, kolikor bom lahko.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 210
17.5.2010 9:58:18   
jmpolona
Agataema jaz sem pri prvi v službi povedala po nuhalni, sedaj pa ni šans da čakam do 1. julija ko imam nuhalno.
Že sedaj imam težave s hlačami, medtem ko v prvi nosečnosti sploh ni blo težav do nekje 4 meseca user posted image .

Drugače pa moji starši, sestra in tašča in tast že vedo, za ostale pa bom poačakala vsaj po prvem pregledu - torej čez točno 2 tedna - kako hudo dolgo je še touser posted image .

Sicer edino kar je, da je moja prva stara 10 mesecev in se še malo zgovarjam na kile od prve nosečnosti - marsikater me pa niti vprašat ne upa, da se mi ne bi zameru user posted image .

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 211
17.5.2010 9:59:30   
aischa1
pozdravljene mojeuser posted image  kako ste kaj jaz sem danes klicala ginekologa ker sem se ustrašila učeraj ker sem imela belo sluz z zelo malo svetle krvi pa me je malo pomirila da je to verjetno unetje in sem si šla kupit svečke pa mi je priporočala da ne nosim kavbojk.Jaz upam da bo sedaj boljše in bom lažje počakala do četrtka a saj bo hitro.user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 212
17.5.2010 10:03:47   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

pozdravljene mojeuser posted image  kako ste kaj jaz sem danes klicala ginekologa ker sem se ustrašila učeraj ker sem imela belo sluz z zelo malo svetle krvi pa me je malo pomirila da je to verjetno unetje in sem si šla kupit svečke pa mi je priporočala da ne nosim kavbojk.Jaz upam da bo sedaj boljše in bom lažje počakala do četrtka a saj bo hitro.user posted image user posted image

Super user posted image  user posted image  čestitam user posted image  user posted image

zakaj naj ne bi nosile kavbojk?

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 213
17.5.2010 10:05:26   
darchy82
Kdaj pa je najbolš povedat za nosečnost? Jst sem nekaterim sicer že povedala, ampak samo zato, ker smo čez vikend imeli žur, pa so me mal postrani gledal, zakaj sem samo na vodi. Konec decembra sem imela ss, pa se ful bojim, da se mi ne bi ponovilo user posted image . Verjetno je najbolš počakat do konca 3. meseca?

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 214
17.5.2010 10:07:54   
anerin
Tudi jaz sem staršem ze povedala veselo novico. Mogoče še kateri prijateljici po prvem pregledu, drugače v sluzbi bi pa počakala do nuhalne, če seveda moj trebušček ne bo preveč prehiteval z rastjo.

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 215
17.5.2010 10:28:38   
aischa1
Darchy82 tudi mi bomo počakali še malo ker sem tudi jaz imela ss konc oktobra tako da je res najboljše počakat da grejo tej 3 mesci mimo.

(odgovor članu anerin)
Neposredna povezava do sporočila: 216
17.5.2010 10:30:15   
jmpolona

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST,OTROK DOMA, SPOL, NASL. PREG.(NP), PREBIVALIŠČE,

01.01.2011

02.01.2011
  3.tanci

03.01.2011
04.01.2011
aischa1,5 user posted image ,3user posted image , NP 20.5., Kp
05.01.2011
 Arwenko, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , NP 25.5., Celje
Loni76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana
06.01.2011
Armstrong, 25, 1user posted image , 0 user posted image , NP 2.6., okolica Kranja
07.01.2011
_mona_,23,2 user posted image ,0 user posted image , NP 25.5., Posavje
jmpolona, 2user posted image , 1 user posted image , NP 31.5., okolica Celja

08.01.2011
spaghetek, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP , Anglija
09.01.2011
  mami tiana, 31, 2 user posted image ,1 user posted image F, NP 1.6., Ljubljana
mojani, 32, 2user posted image , 1 user posted image , NP , Rogaška Slatina

10.01.2011
ula30
JB, 28, 2 user posted image , 1 user posted image
anonimna, 2 user posted image
11.01.2011
anonimna, 30, 2 user posted image , 1user posted image
živa25, 25, 2 user posted image ,1user posted image , Šentvid pri Stični
nini78, 1user posted image , 0 user posted image , NP 1.6.
12.01.2011
megiv, NP 9.6.
13.01.2011
amelia
Katja80, 29, 2 user posted image , 1 user posted image , NP 4.6., Celje
petral, 27, 2user posted image ,1user posted image , NP 25.5, Dolenjska
baby1978, NP 18.5., okolica MB
14.01.2011
15.01.2011
16.01.2011
briljantina, 30, 1user posted image , 0 user posted image , NP 25.5., Trbovlje
TMS82, 28, 1user posted image , 0user posted image ,NP 2.6., Celje

17.01.2011
18.01.2011
agataema, 2 user posted image , 1 user posted image , NP 8.6., Gorenjska
anonimna, 2user posted image , 1user posted image , NP 25.5., 
19.01.2011
anrin, 3user posted image , 1user posted image , NP
20.01.2011
21.01.2011
darchy82, 28, 2user posted image , 0user posted image , okolica Žužemberka
22.01.2011
23.01.2011
24.01.2011
25.01.2011
26.01.2011
27.01.2011
28.01.2011
29.01.2011
30.01.2011
31.01.2011
Skupaj Januarke 2011: 27

(odgovor članu anerin)
Neposredna povezava do sporočila: 217
17.5.2010 10:32:26   
jmpolona
Punce nas je že 27!! Pa še zadnja tretjina januraja še sploh ni zapolnjena!!
To bo pester začetek novega leta.
Spaghetek preveri če so OK leta - si napisala 29, sam pol pa, da dobiš 8.1. darilo za 31. RD?

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 218
17.5.2010 10:42:18   
Anonimen
Ojla babike - srečkeuser posted image !!!

Vidim, da imamo vse bolj kot ne iste probleme... Za prebavo pijem vsako jutro na tešče 3 dcl Donata(mlačnega). Imam od nekdaj probleme z počasno prebavo, v nosečnosti pa je bilo še huje. No po prvi nosečnosti sem šla na eno dieto, ki je zahtevala pitje Donata na tešče, zdaj pa imam tako redno prebavo, da bi lahko skoraj na uro rekla kdaj bo treba itiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Aja jem pa še Elevit tabletke in Omega 3....

Strije...sem v 1user posted image mazala kot nora. Probala vse možno pa strij res ni bilo...tam do zadnjega meseca, potem pa je moja mami rekla ja pa si le dobila 1 strijo....ENO?!?!? OMG moj trebuh je kot zorana njiva ...Sem vrašala dermatologa....pravi vse je odvisno od tipa kože....pa kaj čmo bojne rane, ki nikoli ne izginejo. Upam samo,. da jih sedaj v drugo ne dobim še kej zraven....user posted image user posted image user posted image user posted image

Hrana...pazi predvsem na stvari, ki jih je napisala JMPOLONA (BTW tudi mi imamo 10 mesečnika)

Trebušček ... sem brala, da se v drugo baje prej pozna...Jaz sem trenutno še na porodniški, tako da uživam v trenirkah, ker sem pretežno doma. Sem pa zdanjič šla v trgvino, oblečem kavbojke in user posted image user posted image user posted image user posted image pas sem morala prestaviti za dve luknjiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Po kg-jih se mi sicer še nič ne pozna ampak pas pove svoje...

Kdaj povedati... jao jao...me kr zvije ob ideji...mi še čakamo 9.6. imam previ pregled in upam, da bo vse vredu!!!!!! Naš tamali ima julija rojstni dan in nekako planirava, da bo on tisti ki bo "povedal" kot zahvalo na koncu piknika, ker bo lih zbrana vsa "žlahta" ki naj bi izvedela. Ja to seveda, če ne bo že kdo prej skužil ali opazil trebuščkauser posted image user posted image user posted image user posted image V službi pa mislim povedati, takoj ko spet na stopim na delovno mesto, če ne kakšen teden prej... bo ravno okoli treh mesecev in upam, da bo že NS za mano, če ne pa kasneje...

A ve ste se že naročile na NS...kam pa kaj greste?!

Nič tamali jokauser posted image user posted image ....pišem še kaj kasneje....

(odgovor članu agataema)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
17.5.2010 10:47:08   
Katja80
Hej punce!
Tudi jaz pri meni se že pozna tako da bom morala prej povedati v službi in mojim staršim. Mislala sma počakati po prvem pregledu ampak mislim da ne bo šlo. Moram pa tudi jaz probat Magnesol če mi bo kaj pomagalo ker sem zaprta in še od tega bolj napihnjena.

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 220
17.5.2010 10:48:44   
agataema
Jaz se za nuhalno še nisem naročila, ker se mi zdi da je še dovolj časa. Šla bom pa tako kot prvič k Pušenjaku v Dravlje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
17.5.2010 10:51:55   
Arwenko
Jaz se bom tudi za nuhalno naročila šele po pregledu. Itak je čmrlj zgleda še malo mlajši kot po ZM, tako da se res ne mudi. Moramo najprej na pregledu videt ali bo vse vredu in koliko sem dejansko noseča, tako da se nebom prej naročila. Razmišlja pa med Strahovo in Pelkičevo. Upam, da bo katera vmes šla, da bo povedala, kje je boljše. user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 222
17.5.2010 10:56:18   
Anonimen
Hej... jaz lahko povem za Pelkičevo...pri njej sem bila v 1. nosečnosti in je SUPER!!!user posted image user posted image user posted image Imela sem samo mali problem, ker imam zelo močno trebušno preponouser posted image in je zelo težko delala; tako kot moja ginekoliginja....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
17.5.2010 11:04:46   
briljantina
Jaz niti približno poimensko ne vem, kateri so ti izvajalci nuhalne svetline. Dr. Pušenjaka poznam s foruma, o drugih pa prvič slišim. Pri nas nuhalne ni, pravijo pa, da je v Domažalah ok. Kdo tam dela, pa ne vem. Mogoče bi katera kaj več povedala o tem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 224
17.5.2010 11:17:02   
anerin
Ja v Domžalah dela Strahova. Jaz sem bila v prvi nosečnosti pri njej in lahko rečem da zelo zadovoljna. Vse je delala počasi res vse govorila tako da sem vse tudi sama lahko spremljala. Dala mi je slikce, sedaj pa mislim da dobiš tudi že cd. Tudi sedaj bom šla k njej.

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?