gaya24 -> RE: januarke 2011 (21.9.2010 10:57:37)
|
Pozdravljene! Od včeraj ko sem se vam nazadnje javila, smo imeli kar pestro....z Majem sva šla ven, nakar mi začne govorit, da ga boli glava in da bi šel spat...Ga nesem v hišo in nato strašanski jok, ga je tašča prevzela, ker jaz ga ful težko nosim, da ga je ona nosla in potem je bruhal, ko ne vem kaj....grem zraven njega spat in po 1,5h se zbudi, in še enkrat od začetka...glava, jok, bruhanje....No, okol 9h zvečer, je blo pa že mal boljše. Sem se pa ful ustrašla, ker je mel 3 tedne nazaj klopa....No, še dobro, da mamo zdravnike v hiši in so me pomirli, da bi če bi blo od klopa, bi mogla bit še vročina in trd vrat itd... Tako, da od mojega predavanja za epiduralno ni blo nič, sem klicala kolegico, ki tudi hodi na MŠ, da je prišla po potrdilo, ki ga podpišemo in oddamo mi v MŠ, če želimo imeti epiduralno. Na predavanju sem pa jaz že pri prvi nosečnosti bla drugač. glicinija: Glede bolečine pri porodu....jaz sem pri prvem porodu mela 2 uri take popadke, da so se kar skup držali,...no potem so mi dali epiduralno....Ampak, so se nato odločili za CR in so mi ga opravili kar v EA, sam pojačali so jo tolk, da nisem čutla nič, bla sem pa lahko budna...Jaz nisem mela nobenih stranskih učinkov.... In jaz jo bom še 1x mela, če bo potrebno, razen če bi šel porod tako hitro, da bi mi babica sama odsvetovala. Nevem zakaj bi se matrala v bolečinah.....To je isto kot, če te boli glava in ne vzameš aspirina....češ, saj 100 let nazaj ga tud ni blo, pa je ljudi vseen glava bolela, pa so nekak zdržali.... Najbolše je, da grete na predavanje o EA in se potem odločite in za vsak primer podpišete- to je eveda moje mnenje.
|
|
|
|