|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
26.8.2010 15:16:51   
agataema
Meni je pa prav zato žal, ker moja G si pa res vzame čas in vse obrazloži, pa ful se dobro razumemo. Ampak služba je pač služba in če ne dopusta, ga pač ni. Bo pa na drugi morfologiji z mano.

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
26.8.2010 15:20:18   
lorch
Jaz pa niti ne pričakujem, da bo mojuser posted image  šel zraven na morfologijo, ker ima zeeeloooo natrpan urnik in se večkrat še naspat ne utegne. Je pa šel na nuhalno pri ta prvi in tudi zdaj in ker sem rekla da ne bom delala razlik, je pač moral na nuhalno tudi zdaj, posledica je pa to, da , če na prvi morfologiji ni bil, verjetno tudi zdaj ne bo šel.
Z vozičkom se pa sploh ne ukvarjam, ker ga še imamo doma pospravljenega od Tjaše in enostavno nima smisla kupovat drugega. Pa tudi n splošno imam vse od prej, zato še niti ene stvari nisem kupila in bom potem proti koncu enkrat kupila samo kompletek za iz bolnice in pa nekaj stvari za lušte, ker se poznam in vem, da se kaki lepi stvarci ne bom mogla upret user posted image
Danes sva se pa s Tjašo šle malo kopat na bazen in sva obe uživale na polno! Jutri pa v službo, ker imam eno izobraževanje, ki je obvezno in bom pač na petek štartala s službo. Danes pa uživam v zadnjem dnevu dopusta!!!user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
26.8.2010 20:48:50   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: anny_

Nevem, če je katera že omenila znamko vozičkov BabyBoom, ali ima katera izkušnje z njimi? cenovno so zelo ugodni..pa me zanima še kaj več
še link http://baby-boom.si/

Moja kolegica ga ima in je ful,ful navdušena nad njim. Sem bila ravno takrat pri njej ko je bla še user posted image , in so ji  pripeljali 3 modele teh vozičkov na dom pokazat, tako,  da je lahko vse sprobala in se potem odločla.

Joj, kok vam je fajn, ko ste že mele oz.mate morfo zdaj v kratkem, js pa šele 8.9... Upam, da zvem kaj bo.

Glih zaključujem v službi, tk da morn šibat.

Uživajte, papa

(odgovor članu anny_)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
26.8.2010 21:09:41   
Chandra
Še ena januarka user posted image  pdp 12.01.2011  čeprav moj skoz govori, da bomo že decembra zibali user posted image , bomo videli kaj bo iz tega user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
27.8.2010 7:32:57   
mafika
dobrodošle vse nove januarke 2011!

brcikeeee, jeeeee! že nekaj dni jih čutim na polno. in tudi zbudijo me kdaj pa kdaj.
morfologija je še daleč - 16.9., ker grem prej na dopust. tako ,da zdaj odštevam dneve do morja!
mojgre na morfologijo in je šel tudi pri prvi punčki. spol je bajeuser posted image no vsaj tako je rekla na NS, zdaj bomo pa videli kaj bo rekel še moj G.

voziček bo pa podedoval maleni od sestrice - imam pa Qinny freestyle. samo bo treba dokupit košaro.

no moja punčka je spala na začetku kar v taki mali prenosni postlci, ki smo jo lahko nosili povsod s sabo. če sem kuhala je bila na mizi, čez dan v dnevni, ponoči pa kar v zakonski postelji. pri 5m smo jo pa preselili v posteljo 120x60. imela pa sva tudi ležalnik od baby bjorna sposojen in se je izkazal za super idejo sploh po 3. mesecu. zdaj sem ga mislila kupiti za bebico, pa vedno več berem, da jih fizioterapevti in pediatri odsvetujejo zaradi slabšega razvoja mišic. baje je najbolje imeti otročka na ravni podlagi npr. igralni center. a je katera že kaj razmišljala o ležalnikih in naletela na razne teorije?

pozdrački in poljubčki vsem souser posted image

(odgovor članu Chandra)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
27.8.2010 7:42:49   
agataema
Dobro jutro in dobrodošle nove januarke!!!

Jaz imam še kanček upanja, da bo mož na morfologiji, ker ima neke priprave in morda bo lahko za tisti dve urici šel iz službe.

Ležalniki: jaz imam Chiccotov ležalnik, ki se poleže popolnoma v ravno, zato mi tudi po vseh prebranih teorijah ni jasno, čemu bi bil slab. Jaz sem kombinirala: en čas je spal na kavču, en čas v ležalniku in en čas na igralnem centru. Ležalnik mi je fajn, ker ko sem kuhala ali pospravljala sem dala malega v ležalnik in je opazoval kaj delam ali pa zaspal. pač sem ga imela na očeh in zato se mu tudi v nadalje ne mislim odpovedat. Jaz mislim, da je bistvo teh navodit fizioterapevtov, da pač dojenček ni preveč časa v nekem prisilnem položaju. Tako tudi v lupinici naj ne bi bil nevem koliko ur, ampak vse po pameti. Sicer se pa že sami dojenčki naveličajo biti predolgo v enem položajuuser posted image .

(odgovor članu mafika)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
27.8.2010 8:25:41   
briljantina
Dobro jutro vsem skupaj in dobrodošla Chandra! user posted image

Vaša vprašanja me včasih prav zaskrbijo. user posted image  Nisem še toliko v tem, da bi vedela, kaj je dobro kupiti in kaj ne oz. kaj sploh kupiti. user posted image  Bolj počasi mi gre tole privajanje očitno, saj nimam še ene stvari. No, samo da bo vse pravočasno pri roki. user posted image

Drugače pa naj malo pojamram: včeraj čez dan me je tako bolel želodec, da tudi jesti nisem mogla, ker sem se počutila neverjetno sito. Bolečina je bila huda, malo me je tudi peklo, zaspati je bilo težje, saj me je v določenem položaju bolelo. user posted image

Hvala za poslušnost! user posted image

Lep dan želim!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
27.8.2010 8:31:23   
pujs666
Dobro jutro!

Kako ste punce? Jaz se že veselim vikenda in komaj čakam na torek, ko imam pregled ;)

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 8:55:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pujs666)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
27.8.2010 9:19:58   
mafika
hvala za mnenja o ležalnikih.
se strinjam po pameti. naša tamala je tud bla not sam med kuhanjem in med našim kosilom pa ko sem šla pod tuš in mislim, da ji ni škodlo... tak, da bom kljub mnenju nekaterih fizioterapevtov verjetno šla v nabavo ležalnika. mende mora imeti trdnejše hrbtišče in je bolje kot mehko... ne vem. bo treba še malo raziskat.

lep vikend punce!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
27.8.2010 9:31:32   
briljantina
V čem se pa ti ležalniki razlikujejo od lupinice?

(odgovor članu mafika)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
27.8.2010 10:01:02   
agataema
Briljantina: ležalnik ima več položajev, našega se da naštimat v 4 položaje. V čisto ležečega in v skoraj sedečega, v katerem smo mu pri 6m dajali prve kašice, ker za v stolček še ni dovolj dobro sedel. Jaz ga v stanovanju v lupinico nikoli nisem dajala, je bila res le za v avto in za na voziček (če je v avtu zaspal).

Neposredna povezava do sporočila: 1587
27.8.2010 10:39:13   
briljantina
Aha, hvala za razlago agataema. user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
27.8.2010 11:01:32   
januarcek2011
hi

vidim,da imate temo o lezalnikih.pri nam smo ga meli .od zacetka k je bil manjsi sem ga notri dajala cee sem kuhala al pa mela kaj za nardit.pol k je zacel jest na zlicko, ampak pol k je bil pa vecji star 1 leto pa je sam u lezalniku hotel zaspat (itk da ga je prerastu).kar dolgo casa lezal v njemu.najhujse je bilo k je bil ze tok velik pa se je hotu guncat notri(men pa roke odpadle od guncanja)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1589
27.8.2010 12:11:42   
somic
pozdravljene vse januarke 2011!

jaz sem bila januarka 2010, moj sinček bo tako kmalu dopolnil 8 mesecev in se je nabralo kar nekaj stvari ki jih ne potrebujeva več. v glavnem oblekice, je pa tudi nekaj stvari od opreme. vse je lepo ohranjeno, nekaj stvari je celo novih- samo opranih. cene bodo pa ugodne.

vem da je za to nekoliko zgodaj, pa vendar...

če je katera zainteresirana, da bi kupila kakšno stvar naj me kontaktira.

vsem skupaj želim prijeten preostanek nosečnosti

lp

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu januarcek2011)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
27.8.2010 15:46:53   
br27
Dober dan!

No za mene ni preveč. Zjutraj sem bila na pregledu in najprej mi nardi navadni pregled in potem panika, ne vem kaj vse je blo čudno, srčka nismo čuli,... Hitro na UZ pogledat kaj se dogaja, no srček smo takoj najdli in pol za mojo dušo še poslušaliuser posted image , uz je pokazal da je z našo (baje) user posted image  vse ok, imam pa vseeno prekratek maternični vrat oz. trenutno je glih malo pod mejo. Tako da imam 10.9. kontrolo in verjetno bo potrebno nardit cerklažo, tako, da mi bolnica ne uideuser posted image . Datum za morfologijo mi je prestavil na 10.9., boma tisti dan vse nardila (sem sama rekla, če lahko), da ne rabim vsak teden gor hodit.
Ampak ni važno, važno je to, da je naša pupa zdrava in njen srček veselo utripauser posted image , pa je vse ok.

Ležalnik midva ne bova nabavila, ker ga ne rabim, tudi ko bom v kuhinji ne, ker boma kupila stol za hranjenje, ki se mu sedišče spremeni v ležišče in je za tisti čas tako kot v jajčki, boma pa kupila igralno blazino za na tla, se mi zdi, da je to otroku bolj zanimivo.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
27.8.2010 16:13:01   
aischa1
Br27 samo,da je vse v redu z tvojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
27.8.2010 16:37:24   
gaya24
Hej, hej!

Najprej dobrodošla nova januarkauser posted image .

Vidim, da imate temo ležalniki... Js sem bla pred prvim user posted image  ful proti, ker sem pač brala razne forume,...no potem sem ga sama šla kupit. Smo meli od fisher price unga, ko vibrira pa še melodije ima. Je bil super ampak ni šel v več položajev pa sam do 9kg je, kar sicer ni tolk mal, ampak naš je mel 9kg že pri 4m.... Res pa je, da nisem pretiravala, da bi bil ves čas v njem, ampak,  naš ni hotel biti v igralnem centru, sem ga brezveze kupla, zato smo pol ležalnik nabavli... Igralni center mu je postal zanimiv šele, ko se je začel plazit, da je lahko lezel odspodaj pa vlekel igrače dol s tistih obodov. Zdaj bom pa definitivno kupla ležalnik od baby bjorn, ker mi je ful všeč, ga ima soseda in sem si ga že nagledla. Zdej grem mal gledat na net, v kakšnih barvah vse so :), da mal skombiniram.

Se beremo, čaw

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 22:04:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gaya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1594
28.8.2010 9:56:11   
aischa1
Dobro jutro kako ste kaj moje user posted image nosečke.Pri nas se da malo lažje dihat.
Bambinauser posted image user posted image user posted image lep buši.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
28.8.2010 11:21:53   
briljantina
br27, s pikico je vse ok, včasih nas malo hecajo, pa je takoj panika. user posted image

bambina, luškan balonček je že tole, podoben mojemu. user posted image

Danes bom izkoristila bon za masažo nosečniceuser posted image , vam poročam, kako bo.

Uživajte v tem prelepi dežni sobotki. user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
28.8.2010 12:16:57   
poka29
br27 vse bo ok, boš vidla. Če ti bodo mogli narest cerklažo, se nič ne boj. Meni so jo naredili v 15.tednu (zaradi prejšnega ss v 15.tednu) in je zdaj vse ok. V bolnici sem bila 3 dni, potem je sledilo kakih 14 dni počivanja, zdej pa se počasi vračam v normalno življenje. Ti pa priporočam, da do pregleda malo bolj počivaš, nikakor pa ne kaj težkega dvigovat. Držim pesti za vaju s pikico

Neposredna povezava do sporočila: 1597
28.8.2010 13:00:32   
metuljcek
bambina ja to je pa že fajn trebušček. moj je malo manjši, pravijo, da premajhen za moje tedne user posted image  mi je pa čudno glede kil, ker sem jih nabrala kar lepo število (9) ne poznajo se pa nikjer user posted image  ne vem kam je vse to šlo user posted image

jaz sem mela v četrtek pregled, kjer mi je samo pretipala trebuh in poslušala srček, drugo pa nič. tudi jaz nič ne izvem pri svoji ginekologinji tako da hvala bogu za net, da malo zvem kako in kaj user posted image

morfologijo imam 9.9. in komaj čakam, da vidim naše dete user posted image

(odgovor članu poka29)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
28.8.2010 13:08:10   
rdečebela
Živjo po dolgem času,
kako ste kaj user posted image upam da se uredu počutite. Hvala Bogu je pri meni  minil tisti zoprn prehlad in lahko vsaj normalno zadiham user posted image kako je fajn tako brati te vaše poste, pa vse že čutite brcike, jaz še nič user posted image ne vem, lahko da je bolj lenobne sorte user posted image pa tudi opažam da imate vse že datume za morfologijo, meni niso nič omenili. Sicer sem imela ginekologinjo tukaj v domačem kraju, vendar sem hodila tudi v Ljubljano na patološko na preglede, zadnjič so mi pa rekli, da ne rabim več hodit k svoji ginekologinji, da bodo kar oni vodili nosečnost. Kar mi je sicer malce žal, ker so bili prgledi pri moji ginekologinji bolj pogosti, tako pa moram čakati 4 tedne, da mi povedo da je vse okej user posted image pa to se lahko vleeeeeeečeeeeeee, kot kurje črevo... no, upam da bo v ponedeljek vse uredu in da mi povedo tudi za morfologijo.
Drugače pa nisem še nič nabavljala. Ker je to moja 1. nosečnost sem v tem še zelooo zelena user posted image pa zaenkrat samo berem... kako pa glede plenic, kaj bi mi priporočale? Jaz sem začela razmišljati v smeri pralnih plenic. Ne vem pa kako bi se to obneslo, nekatere pravijo da je veliko več dela z njimi.

bambina-čestitke za tak lep buši, prav zavidanja vreden :) meni se bolj malo pozna, najbrž zaradi tega, ker sem že tako ali tako bolj "buckaste" sorte user posted image

(odgovor članu poka29)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
28.8.2010 13:21:04   
Lu
Hello!

Tudi moj prehlad je že bolje. Zobek tudi user posted image

Punce, tiste, ki še nimate, a bi se vam dalo dati v ime tale ticker, da vidimo kok ste že noseče user posted image Jaz sem mal bolj firbčna, pa preden najdem potem seznam tudi traja. Saj če katera rabi pomoč pri tem naj kar pove user posted image

Ležalnik sem jaz uporabljala pri obeh. Meni je prišel prav. Je pa res, da otrok naj ne bi bil v njemu cel dan. Uporabljala sem tudi tiste puzzle za na tla in so se fino obnesli. Igralni center pa kar od Tomy k se da kasneje preoblikovat še v mizico, ki jo poganja potem otrok.

Grem dokončat kosilo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?