Morje06 -> RE: januarke 2011 (11.8.2010 13:54:16)
|
Že dolgo vas berem, PDP imam 13.1., pa sem se odločila da se vam pridružim. Ker sem imela na začetku N nekaj težav, sem nekoliko bolj pazljiva z vsem, ker ne bi želela, da bi se kaj slabo končalo. Sem pa optimist in vem, da bo vse OK. Ker sem opazila, da vas veliko pričakuje drugega oz. n-tega člana (tudi sama imam doba že 4,5 letnega fantka, ki je rojen na 2.1. - očitno mi je usojeno imeti oba januarja, čeprav sem v prvo rodila 4 tedne prej, tako da tokrat upam, da me ne bo toliko prehitel), me zanima koliko novih stvari ste oz. mislite kupiti za novega člana. Meni se bo ful pokloplo z oblekami, sem pa jih že 3 krat posodla in so seveda že kar sprane, vendar se mi zdi škoda kaj preveč kupovati, ker prvo leto tako hitro vse prerastejo, po drugi strani si pa mislim, da ga ne želim prikrajšati. Se pa vidi, kako sedaj že gledam, kako bom lahko vse ponucala on prvega sinka. No ja, seveda če ne bo na koncu punčka. Morfologijo imam 31.8., bom vprašala za spol, drugače mi je pa tokrat res važno samo, da bo ZDRAV in vse OK. Napišite ša kaj, kako se imate, pa koliko že kaj nabavljate. Lepo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] vsem.
|
|
|
|