KaOs -> RE: januarke 2011 (11.5.2010 10:45:59)
|
Briljantina jaz sicer nimam takšne izkušnje, vendar je doletela najbljižnnjo kolegico...priporočam, da počakaš z novičko tam nekje do 3-jega meseca. Nikoli ne veš kaj se lahko zgodi, potem pa je še težje razlagati, da je šlo kej narobe...No moja kolegica in njen fant delata na otročku že ene 2 leti, končno jima je uspelo zagledati plusek, pa povesta vsem kolegom, tudi meni, na prvem pregledu pa so ugotovili, da srček ne bije...sledilo je čiščenje in obveščanje prijateljev o žalostni novički. Zaobljubila se je, da tega ne naredi nikoli več. Pravi, da se splača počakat 3 mesece, ki so najbolj kritični, saj je obveščanje o taki novički še bolj povečalo bolečino. Trebušček že raste praviš? Meni se pri prvi nosečnosti ni poznalo skoraj nič tam do 3.meseca v 4 pa me je dobesedno razneslo!!!! Jajo jao, pa sem ravno shujšala na toliko kilogramov, ki jih nisem imela že ene 5 let...Ja bog pomagi...bomo pa po porodu spet šli na dieto...ne? Koliko ste se kej zredile v 1. nosečnosti..tiste katerih to je druga ali tretja nosečnost???
|
|
|
|