*miška* -> RE: januarke 2011 (20.1.2011 9:21:37)
|
Čestitke vsem, ki ste že rodile in pa tistim, ki nestrpno čakate na dan d [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. No mi se tudi še nekako privajamo, kar ne moreš verjeti, da je to majhno bitje popolnoma odvisno od tebe, tiste okice, ki te gledajo... Na žalost je naša mala zamenjala dan za noč (najbrž, ker se je ponoči rojevala) in podnevi večinoma spi in malo je, ponoči oz., ko se noč začne pa ona dobi čukaste oči in pa jedla bi non stop in za dva, tako, da mamici, čeprav ima podnevi več kot dovolj mleka, ponoči tega rahlo zmanjkuje, Lara bi pa še kar jedla. Upam, da se to čimprej umiri in obrne. V torek jo je babica tehtala in je pridobila že 200g, kar je super, ker naj bi pri 14 dneh pridobila porodno težo, moja je pa že 200g čez. No mam pa sama razne težave. Prej v porodnišnici in ko sem prišla domov, sem imela visok pritisk in pulz, zdaj pa imam zelo nizkega, tako, da se mi velikokrat vrti. Pa noge me bolijo za znoret in ne vem ali so to krčne žile ali kaj drugega, je pa zelo moteče. Upam, da to čimprej mine, ker niti na sprehod ne morem normalno. No to so zaenkrat vse novičke.
|
|
|
|