pika27 -> RE: januarke 2011 (23.11.2010 22:02:34)
|
No sem preverila seznam pa morm sam še v lekarno po ene 3 stvari, v mulerja po 2 pa v baby center po 3 drobnarije, ostalo je pa vse na broju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Edino zloženo pa urejeno ni. Pa neki stvari morm še od kolegic nazaj dobit. Kaj jaz vem kako je s tem pripravljanjem, sem že enkrat spraševala... mi ji za enkrat razen tega, da je bratec v maminem trebuščku še nismo nič posebej pravili. Sicer če jo vprašaš kje je bratec v večini primerov pokaže na trebuh pa tud lupčka da na trebuh, ampak nism čist prepričana da razume za kaj gre. Drugač ma pa naša ful rada dojenčke, ma tud enega, ki ga prevaža okrog v vožičku (čeprav zadnje čase bolj plišaste živalce kot dojenčka) tko da je tašča šla kupit dojenčka z lulčkom, dobila ga bo pa ko pridem iz P, da bova obe mele dojenčka. Ma pa ful veselja s cuncami k jih mam pripravljene tko da upam da bo na ta način šlo. Sicer ne pričakujem, da bo šlo brez ljubosumja, ampak bomo to pol reševali ko bomo prišli do tega. Še najbolj me je strah tega, da bo hotla pr nama spat, ker bo tudi dojenček spal pri nama. Pa glede na to, da ji je posteljica že malo premajhna in jo planirava naslednji teden preselit v posteljo normalne velikosti, ne vem če ne bo ponoč kr sama prišla. Da bi pa tamalga dala takoj v svojo sobo se mi pa tud ne zdi. Bomo pol vidl kakšna bo situacija. Drugač pa pravi moja tašča, da je moj mož ko je rodila hči (bil je sicer star 3 leta) vedno prišel do nje ko je dojila tamalo, da ga lulat, da je lačen in podobno. In je rekla, da je odložila tamalo, ki se je sicer drla kot jeshar, ugodila njegovi želji in pol dojila naprej. In je rekla, da je to naredil samo 2x, pol je pa ugotovil, da ga ne ogroža preveč in je dal mir kadar jo je dojila. Glede psa tud mene mal skrbi. Naš je sicer star en mesec manj kot hči, ampak smo ga dobili šele ko je bil star 7 mesecev, tko da prvič s tem nismo mel problemov. Je pa tko, da ga vsaka sprememba ful zmot in pol začne zganjat hudiča, tko kot mi je na primer zadnjič ko sva pripravljala sobo za tamalega poscal celo stanovanje, naslednji dan se je notr pokakal, še naslednji dan se je pa odloču, da zuni pač ne bo več hodil lulat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Štala uglavnem. Močno upam, da se bo umiril, oz. da bomo neki pogruntal. Drugač mam pa kolegico, ki ma psičko pasme srnin pinč in ful ni marala otrok, ampak res, pa tud vsakega, ki ga ne pozna bi najraje ugriznila, vsaj opozorilno. No pa ni imela čist nobenih problemov, ko je domov prinesla dojenčka. Pa je tud ekstremno navezana nanjo. Je pa res, da smo se mi ful družil, in je najprej spoznala mojo hčerko in tud z njo nikol ni mela večjih problemov. Pa zdej dostkrat spijo kar vsi skupaj v postelji, njej pes namreč spi na povštru... Prebava je tud pr men že ene par tednov problem. Še vedno brez rešitve. Sicer nisem pretirano zaprta, ampak mam pa skoz občutek, da bi mogla it... Men še najbolj pomaga kakšen deci domačega terana, sam preveč pogosto si ga ne upam. Po donatu sem pa napihnjena k žaba, ker mi ful voda zastaja. No ja, še mal pa bo bolš. Jaz sem tud za da se dobimo, mi je vseeno kdaj, itak sem doma, mi ni treba več v službo. Uživajte!
|
|
|
|