*miška* -> RE: januarke 2011 (3.11.2010 9:07:55)
|
Jutro vsem! Dramica, meni se ne zdi prekmalu, da se operejo, ker jih jaz tudi že perem in pospravljam v omaro, da je čimprej vse finish, da me ja kaj ne preseneti. Računati morate tudi, da od 37. tedna naprej lahko kadarkoli rodite, ker je otrok že donošen...Ne vem no, vsak ima svojo metodo, jaz sem si rekla, da hočem imet novembra vse zrihtano, da decembra mirno uživam praznike, v začetku januarja je pa itak dan d [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Sploh pa, če boš glede na težave morala v bolnišnico, kjer ti lahko tudi porod sprožijo prej, potem pa sploh nimaš o čem razmišljat, boš vsaj mirna, da te doma vse pripravljeno čaka. In koliko imaš pritisk? Je bil urin vredu? Vprašam zato, ker sem jaz na prejšnjem pregledu imela slabo vodo (beljakovine) in pa malo povečan pritisk 135/90, pa je rekla, da je to treba spremljat in naj si doma merim, ampak doma imam vedno normalnega in dostikrat še prenizkega, do zdaj si še nisem previsokega zmerila. Največ je bilo 110/75. agataema, za zgago pomaga rupurut, imam že od prej težave z želodcem in sem iz renitala prešla na rupurut, ki baje čisto nič ne škodi nosečnosti, ker deluje lokalno. Kadar te zelo peče, najbrž po kaki hrani, ga vzemi boš videla, da bo takoj pomagal. talika81, čestitam za vselitev, naju to čaka čez dobro leto nekje, se tudi že veselim...Glede varušk se tudi jaz ne morem odločiti, ker jih je toliko. Všeč mi je ta od tommyja, ki je v novem katalogu pikapolonica, pa od aventa sem tudi eno gledala...o kvaliteti pa ne morem poročat, sem šla malo na forume gledat, pa so si mnenja različna, kar je pri vseh stvareh. bambina, mislim, da znaša tam okoli 175 eur.
|
|
|
|