*miška* -> RE: januarke 2011 (19.10.2010 11:10:09)
|
Ko vidim koliko se vas ne razume s taščami, si kar malo oddahnem, ker imam sama isti problem. Zdej sicer ne več, ker smo nekako zgladili vse skupaj in imamo normalne odnose, ampak sem pa prejokala zarad tašče...tudi jaz sem praktično živela pri svojmu nekje pol leta, ko se je kar naenkrat spomnila, da jaz nisem dovolj dobra zanj. Še upala se ga je prepričevat, naj dobro pomisli, če hoče bit z mano...No ker je bil moj tudi šokiran nad temi izjavami proti meni, sploh, ker prej ni nikoli pokazala, da ji nisem všeč, ampak je bila prijazna do mene, mi je dragi vse povedal. Jokala sem tri dni, zaradi neke vrste izdaje in hinavščine, sploh, ker vem, da sem vedno vse pomagala, kuhala, pomivala, potem pa sem se umirila in svojmu povedala, da jaz itak grem nazaj domov živet, samo pričakujem, da pride on k meni, ker meni ni zadost, da se vidiva uro na dan. No seveda se je k meni preselil, doma pa povedal, da se bo odselil in mene ne bo več tja. Pol leta sem vstrajala, potem pa vidla svojga kako je trpel, ker je bil razdvojen med nami, pa še pomislila sem kako bo, ko bova imela otroke...no zaradi ljubezni sem nardila prvi korak in začela govorit z njimi. Zdaj je pa kar vredu, tudi veselijo se vnukinje, razen to me moti, ker pričakujejo, da se bomo vsak ali pa vsaj vsak drug dan videli oz. bova prišla na obisk, jaz pa bi rada živela bolj samostojno oz. zdaj družinsko življenje s svojo družinico, čeprav tudi meni družina veliko pomeni, samo najprej sva midva in otrok in na splošno najino življenje. Mislim, da imamo ženske zato več problemov z taščami, ker so to mamini sinki in se težko sprijaznijo, da zdaj pa ne bojo več mamicam na voljo vsak dan, ampak je prišla neka druga ženska, ki jim posvečajo ves svoj prosti čas. Potem pa kar iščejo neke napake. Čeprav je moj zelo samostojen in nič pretirano navezan na svojo mami, je zato ona tolk bolj navezana nanj in navajena, da je prej vse naredil kar je rekla, ko je še živel doma in ji bil vedno na voljo. Zdaj seveda hočem, da je na voljo meni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], kar je seveda normalno. Še vedno doma ogromno pomaga, ampak ima pa še mene. Zato glejmo, da tiste, ki imamo in bomo še imele sinove, da ne bomo take, mogoče nas bo to kako izučilo.
|
|
|
|