babyface -> Odnosi (1.5.2010 17:49:47)
|
Primožila sem se v družino v kateri ima možev brat punco, ki se je imela za nekaj več in se ima še zmeraj. Res je. da prihaja iz premožne družine kar pa meni nič ne pomeni, če človek v osnovi ni o.k. Ker se je predvidevam počutila ogroženo je začela z svojimi izpadi. Npr: če smo se nekaj zmenil sta z moževim bratom krepko zamujala ali sploh nista prišla, brez kakršengakoli opravičila , na krst sta prišla neurejena, z najine poroke je hotela, da možev brat, ki je bil možu poročna priča takoj po obredu zapusti poroko in gre z njo na drugo poroko itd. Verjetno bi najraje videka, da brat sploh ne bi bil moževa porožna priča Med drugim tudi tašći leze v ... z raznimi darilci in kakšnimi potovanji tudi za tasta. Če nisi na njeni ravni ali, če imač več kot ona se ne bo kaj dosti pogovarjala s tabo razen če ima kakšno korist od teb e. Midve se nikakor ne moreva, ker sama nisem taka in ne delam razlik med ljudmi. Seveda pa nisem brez napak. Zdaj prihaja čas njene poroke in bi rada , da je vse popolno. Zdaj je mož bratova poročna priča in se z njim dogovarja kot, da mene ni. za najino poroko sva se midva dogovarjala z obema. Mož na vse skupaj ne reče nič, ker se noče nikomur zamerit kljub temu, da ve,da to ni prav, mene pa to jezi in sem razočanana in žalostna, ker imam občutek, da sem sama v vsem tem in med nama ne čutim neke pripadnosti. Tako, da razmišljam, da na poroko sploh ne grem. Se opravičujem za tako dolg post in upam, da nisem too much dolga. Prosim za vaša mnenja ali izkušnje. l.p.
|
|
|
|