Pia67
|
Živjo! Da ne bomo izpadle iz rešte nosečk, dodajam poročila septemberskih mamic. Opazila sem, da ste se brale v petek in soboto, ponavadi med vikedom ne kukam na forum, zato bom pa sedaj malo bolj pridna. Kar se tiče mene: uredila sem vse papirje na CSD NM, ugotovila sem, da v NM imamo celo posebno trgovino za nosečke La Vie, ki pa ji ne dajem ravno dolgega življenja (lokacija je malo bolj "odmaknjena", cene v njihovem stilu, ko sem želela vsaj malo kšefta naredit in kupit modrček, je bila največja št. 85, no, upam, da jim rata, jaz npr. nobene od njihovih oblekc ne spravim na svoje joške :zmeden: No, modrček sem potem odkrila v Mullerju (gigantske velikosti 95D, še je malček placa v košarcah, ampak, se bom mal potrudila in poiskala še enega v velikosti 100 (na žalost zgledajo moje prsi ko Knafljeve markacije s hribov, dojenčica jih ziher ne bo zgrešila ;) Morda sem prezgodaj oprala vse cotke, ker je bil deževen dan, sem si dala duška z likanjem ampak, mislim, da ne bom več tako natančno likala. No, bom videla, stvar časa in organizacije (:love: je bil ful pameten in strokono razlagal zakaj je to potrebno, pripomnila sem, da lahko očerinsko ljubezen izkaže tudi z likanjem, če že dojit ne more :)- Pregled imam šele 8.8., okol 1.9. bo najbrž že CR. Delam lahko še vse, bolečine v medeničnem dnu so izginile, punčka veselo brca, še posebno takrat ko pojem kako sadje, zadnjič sem pohlepno opazovala vitrino s slaščicami in ona pa je dobesedno bobnala po trebuščku. Najbolj sem bila podobna gostitelju 8 potnika, pokasirala sem prestrašen pogled na moj buši nekega malčka :) Mal nakladam, najbrž je tak dan. Zdaj grem veselo na vrt, potem pa na kolo mal špancirat. Aha, čakam na razprodaje, da si nabavim kako "šotorsko krilo" in v njem preživim še dober mesec. Že nekaj časa drsam dvoje vojaških prirejenih L hlač, ki jih imam že vrh glave. Se bom mal bolj po žensko napravila :bravo: Se beremo, Pia
|