No, kaj je zaj to pupe??!!! Me smo odvisne od pluskov in črtic! Poročajta!!!
Kalina -> Petka, Kalina????? (14.7.2005 17:17:34)
Oh sorry punce, zaspala sm, nc mi ni jasn zdej, zbudila sm se cist zalimana, evo grem zdej takoj v lekarno, pa sporocim, prosm vas drzite pesti zame, ker mislim da bom kr umrla od straha:zmeden:
DAN!! Kalina je zihr :nosecka:,ker skoz spi...ZzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZzzzzzzzzzZZZZZZZZZZ
O baguska,srce...a si nehala abstinirat??
Kalina -> Petka, Kalina????? (14.7.2005 17:21:30)
ja prsla sm iz sluzbe pa hitr pod tus, in se tko mal ulezem za par minutk in evo do zdej sm spala :ups: Ma ja, kdo je se stestiru, ti baguska? kako, kaj zakaj kje?:) :rozica:
Kalina :(( ...pa tako smo ble ziher. Grrr, kako nas hecajo tele črtice in pluski, povrhu vsega pa nam jo na koncu zagode še :hudicek:!!!
Za vse skupaj en velik šopek :rozica: in naj :angel: čuva vse naše še nerojene pikce!
petka -> Petka, Kalina????? (14.7.2005 21:26:38)
jest tut neeeeeeeeeeeeeeeeeee :((:((:((:((:((
sploh več ne vem kaj se s temi mojimi hormoni dogaja :zmeden::zmeden::zmeden:
ah, ko pride čas bomo že vse srečke :nosecka:, tako pa jo spet (ne)čakam 12.8.
Suana -> Petka, Kalina????? (14.7.2005 21:37:45)
petka res mi je zelo zal,da ni uspelo:(toda glavo pokonci in veselo naprej:sloncek:,ter novim ciljem naproti. :metulj: lp suzana :metulj: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Anitka -> Petka, Kalina????? (14.7.2005 22:20:07)
Pa ne no Petka :((:(:(( Ampak RR-jevke se ne damo. Gremo naprej z vsemi močmi.
Kalina zate pa še vseeno upam, da si srečka :nosecka: :miska::miska::miska:
Kalina -> Petka, Kalina????? (14.7.2005 22:43:06)
anitka ne upat ker sm delala danes test in je bila samo ena crtica, tako da nism srecka :nosecka: :((:((
Anitka -> Petka, Kalina????? (14.7.2005 22:47:00)
Eh shit :ups::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Pa sem bila 1000%, da si :nosecka: :((:(:((:( A :hudicek: pa še od nikoder?:zmeden::zmeden:
Kalina -> Petka, Kalina????? (14.7.2005 23:09:10)
ne, :hudicek: pa od nikoder, niti izcedkov, nic :( spikanje pa napet trebuh pa se vedno:zmeden: