ODLOČBA ZA OTR. DOD. (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

cekrček -> ODLOČBA ZA OTR. DOD. (14.7.2005 8:16:07)

Ojla punce

Mene pa zanima v kolikem času ste dobile odločbo za otroški dodatek.Jaz sem namreč že 25.5. oddala vse papirje ,pa je še vedno nisem dobila.A je to normalno da tok časa traja?Predvidevam , da dokler ne dobiš odločbe, tudi denarja ni a ne?:(

Lep dan vsem skupaj :sloncek:

tinatona -> ODLOČBA ZA OTR. DOD. (14.7.2005 8:19:29)

Haj!

Ko sem jaz oddajala je rekla da jo moraš po zakonu dobit v 30 dneh, tko da se mal pozanimi kje je.

LP Tina

Taša -> ODLOČBA ZA OTR. DOD. (14.7.2005 8:19:32)

Jaz bi na tvojem mestu poklicala. Ker to je pa definitivno predolgo! Bi že mogla dobit nakazilo po mojem mnenju...Če odaš do konca meseca dobiš nakazilo že naslednji mesec...Tako da definitivno pokliči!

cekrček -> ODLOČBA ZA OTR. DOD. (14.7.2005 8:31:20)

Sej sem že parkrat klicala pa so junija rekli, da obravnavajo majske prošnje in da jo še junija dobim.No pa je junija ni bilo, pa sem v začetku meseca julija spet klicala, pa so mi spet rekli da obravnavajo še majske prošnje in da jo v juliju dobim.No pa je skoraj pol julija že mimo in še vedno nič.Men ni nič več jasno.Čist mem mi je pa skos klicariti in težiti, ampak očitno bom mogla.

Lep pozdrav

lex -> ODLOČBA ZA OTR. DOD. (14.7.2005 8:34:07)

dans je nakazilo tako da prečekiraj nakazila - drugač pa jim zagnjavi :pujs:

tinatona -> ODLOČBA ZA OTR. DOD. (14.7.2005 8:34:17)

ti kar poklič, pa povej da je zakonsko predvidenega časa že zdavnaj konec.

cekrček -> ODLOČBA ZA OTR. DOD. (14.7.2005 8:37:21)

Nakazila ni to sem že pogledala, tko da jim grem res morit po telefonu :hudicek:

cicido -> ODLOČBA ZA OTR. DOD. (14.7.2005 8:52:11)

Jest sem jo dobila v treh dneh, sem pa iz Skofje Loke. A dons je otr.dodatek ze nakazan? Kaj pa porodniska?

tinatona -> ODLOČBA ZA OTR. DOD. (14.7.2005 8:58:37)

Porodniška bo pa jutr.

india -> ODLOČBA ZA OTR. DOD. (14.7.2005 9:07:07)

Tudi jaz sem na odločbo čakala 2 meseca, so bili zabasani,je rekel stric na CSD.
Denar pa sem dobila neprekinjeno :rozica:

Anonimen -> ODLOČBA ZA OTR. DOD. (14.7.2005 9:33:54)

isto je blo pr men in pol k sem preverjala kaj je zdej to sem ugotovila da sploh niso dobl - poslala sem po pošti :) tko da hit prever!

Stran: [1]